Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Szerintetek...

Mikor teszteljek? Szerintetek már érdemes?

Figyelt kérdés
Már 10 napja késik,a hét elején csináltam egy neg.tesztet,de azóta sem jött meg és akárkitől kérdezem,hogy mikor teszteljek,mindenki azt mondja,hogy várjak,amíg eléri a késés a 14 napot.Most nem mutatna semmit?Szerintetek még megjöhet?Ám semmi jele nincs,hogy akarna!Köszi a válaszokat,és bocsi,hogy a 1000-k ilyen kérdést olvassátok!!!
2009. aug. 15. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Tesztelj az első vizeletből reggel! Ha negatív, akkor menj el dokihoz, és mond meg neki, hogy már késik 10 napja, de a teszt negatív.
2009. aug. 15. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Izgalmas. Én már bőven tesztelnék.:)
2009. aug. 15. 14:44
 3/3 anonim válasza:

Tesztelj! Mit veszíthetsz? :) Én is úgy a 10-11. napon teszteltem. Ha negatív, ne csüggedj, akkor megint pár nap múlva tesztelj, ha még mindig nem jött meg.

még nem tudom hány hetes vagyok anyuka...:(

2009. aug. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!