Mikor teszteljek? Szerintetek már érdemes?
Figyelt kérdés
Már 10 napja késik,a hét elején csináltam egy neg.tesztet,de azóta sem jött meg és akárkitől kérdezem,hogy mikor teszteljek,mindenki azt mondja,hogy várjak,amíg eléri a késés a 14 napot.Most nem mutatna semmit?Szerintetek még megjöhet?Ám semmi jele nincs,hogy akarna!Köszi a válaszokat,és bocsi,hogy a 1000-k ilyen kérdést olvassátok!!!2009. aug. 15. 13:32
1/3 anonim válasza:
Tesztelj az első vizeletből reggel! Ha negatív, akkor menj el dokihoz, és mond meg neki, hogy már késik 10 napja, de a teszt negatív.
2/3 anonim válasza:
Izgalmas. Én már bőven tesztelnék.:)
3/3 anonim válasza:
Tesztelj! Mit veszíthetsz? :) Én is úgy a 10-11. napon teszteltem. Ha negatív, ne csüggedj, akkor megint pár nap múlva tesztelj, ha még mindig nem jött meg.
még nem tudom hány hetes vagyok anyuka...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!