Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhesség előtt szedem az...

Ha terhesség előtt szedem az elevitet, akkor az étvágyamat megnőveli?

Figyelt kérdés
nem szeretnék hizni, elég lessz ha terhességkor hizom. viszont már vettem egy dobozzal a doktorom tanácsára, és lehet gravidát kelett volna
2009. aug. 15. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez alkatfüggő. A vitamin megnövelheti az étvágyat, de nem mindenkinél. Én is szedtem a terhesség elején kb a 14.hétig naponta, nekem nem lett tőle nagyobb étvágyam, nem híztam. Egyedül székrekedést okozott a vastartalma. Szerintem aki hízik az azért mert úgy étkezik. Ha odafigyelsz és egészségesen étkezel akkor nem kell aggódnod hogy hízni fogsz. Szedd nyugodtan, nem a vitamintól fogsz hízni.
2009. aug. 15. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindkét húgom szedte,ők hiztak is,meg is nőtt az étvágyuk.A Femibion terhesvitaminon nem gondolkodtál még?Az egyik ismim azt szedte,de ugyanolyan volt az étvágya és alig hizott a terhessége alatt.:)

2009. aug. 15. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csak terhesség alatt szedtem Elevitet, de nem nagyon ment a rosszullét miatt. Előtte viszon a folsavtól volt étvágyam. Most Gravidát szedek, attól nincs semmi bajom. Ki kell próbálni több fajtát, mindenkinek más jön be.
2009. aug. 15. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.én is Gravidát szedtem,a második terhességemnél,mert az orvosom szerint nem hízlal és a baba sem lesz óriás!Az elsővel az elevitet szedtem de attól híztam,így abba is hagytam.A Gravida tényleg jó!
2009. aug. 15. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedek, még nem vagyok terhes, csak szeretnék az lenni. Nem nőtt meg az étvágyam egy kicsit sem! Viszont reggel hányingerem van amióta szedem, de nem olyan vészes, és székrekedést is okozott, de mióta minden napot 1 activiával kezdek, azóta megszűnt ez a problémám.
2009. aug. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!