Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt elhihetem? Pozitiv?

Ezt elhihetem? Pozitiv?

Figyelt kérdés
Tegnap este 7 fele csináltam egy Qupido tesztet kb egy 30-40perc mulva kijött rajta a második csik nem szürke nem fehér halvány rózsaszines,most akkor ez pozitivnak számit?Amugy 9 napja mult el mensim de nem olyan volt mint szokott lenni ezért gondoltma csinálok tesztet One minutom nagyon halvány lett és 2 lily is elég halvány ezis halvány lett
2009. aug. 15. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Clearblueval enyhén pozitív lett fél óra múlva. Viszont ma reggel gravival neg. nem tudom kinek higyjek. Ha neked más is poz, akkor az pozitív. Gratulálok.
2009. aug. 15. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Elhinném a helyedben de azért tesztelgetnék tovább és ha még legalább kettő pozitív, akkor várj egy hetet, menj dokihoz, hogy ő is kimondja rád a terhességet.:)

Van aki vérezget mert a szervezet még 'emlékszik', hogy most itt a petesejt lebomlásának ideje van és produkál valamilyen vérzést. Doki mondta nekem, hogy többször előfordul.

2009. aug. 15. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:

A többi időben jelent meg? Ha igen akkor az pozitív! De ilyenkor azért már erősebben kéne mutatnia ha baba van még délután is. A menzid rendes volt? Szerintem jövöhéten menj el dokihoz, ő biztosra megmondja hogy baba van-e. Elvileg ha az előző ciklusod felénél fogant (?) meg a baba akkor már legalább a petezsákot látnia kell majd. 2 nap múlva ismételd meg a tesztet, ha időben jelenik meg az a 100%, ez így csak 50%

Drukkolok!

2009. aug. 15. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves első! A 20perc utáni eredmény érvénytelen. Nem ad valós eredményt!

Kérdező! Neked nagyobb esélyed van, mert több teszt is halvány pozi. Szerintem babád lesz! :)

2009. aug. 15. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!