Inszem 14. napján, már elhihetem a pozitív terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Hármon napja nézem és mindennap pozitív a tesztem. De nagyon aggódom, hogy mégsem vagyok terhes vagy hogy a baba elmegy....2009. jún. 12. 17:20
1/9 anonim válasza:
Szia!A lényeg hogy ne stresszelj rá mert az sosem jó!A legtöbb mostani teszt már 7 napi megtermékenyülést is mutat.De ha Te három napja minden reggel csináltál eggyet és mindig pozitív lett akkor ez egy elég egyértelmű eredmény.De mindenképpen menj el dokihoz!Nállam a 14 napos terhességet ultrahangon kimutatták.
2/9 anonim válasza:
Sztem elhiheted:)(nekünk is inszemes a kislány)De: a gondolat teremtő erejű.Én is rettegtem, hogy baj lesz, lett is, a 8. héten elöntött a vér. Majd idegeskedtem végig, hogy vmi mégse oké, hát nem is lett az:28. héten életmentő császár.Szóval nem ijesztgetni akarlak, de csak pozitívan.Ha a baba egészséges, nem lehet baj.Ha véletlen mégse, akkor meg hiába is stresszelsz!Szóval sok sikert és nyugodt terhességet!
3/9 anonim válasza:
Nyugodtan hidd el és ne streszelj azzal is ártasz.
4/9 anonim válasza:
Fő a nyugalom! Baba van a pocakodban! Gratulálok!
Ha másképp nem tudod magad lenyugtatni, tessék tervezgetni! Az pozitív gondolatokat hoz. Vásárolni nem kell, de azért agyban lehet gondolatjátékokat játszani. Nekem bevált.
5/9 anonim válasza:
Gratulálok! Szerintem is babát vársz!
Ez hanyadik inszemed volt? (Én most megyek a harmadikra).
6/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem ez volt az első inszemem.... nagyon izgulok....
szorítok nektek nagyon!!!!!
:-))))))))))))))))
2009. jún. 13. 17:53
7/9 anonim válasza:
17:12-es vagyok. Köszönjük a szorítást, és mégegyszer gratula a + teszthez! Olyan jó ilyeneket olvasni, reményt ad az embernek. :) Ti melyik intézetben voltatok?
8/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Mi Budán a Bmc-ben voltunk!!!! Nagyon-nagyon szeretem az ottani orvosokat.....:-))))))) És ti? Melyikbe jártok?
2009. jún. 15. 14:22
9/9 anonim válasza:
Mi pedig a ,Kaáli Intézetbe, ugyanúgy Budán. :)
Én is nagyon szeretem a dokimat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!