A 24-25 napos cilkus normálisnak mondható vagy keressem fel az orvosom?
Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom, nem fáj semmin, tök normálisan van a mensim, 4-5 napig tart, nem fáj, alig érzem. Ovulációs fájdalmam minden hónapban van, olyan 9-13 napok között. Babát szeretnék nagyon. Rövidek lehetnek a ciklusok?2012. nov. 16. 18:36
1/8 anonim válasza:
Orvosom szerint 20-40 nap között normális.
2/8 anonim válasza:
A 24-25 nap az még teljesen normális.
3/8 anonim válasza:
Nekem mindig is 26 naposak voltak a ciklusaim, már a 3. babát várom:)
15hkm.
4/8 anonim válasza:
24-25 napos ciklusok, 4-5 napos fájdalommentes mensi, rendszeres ovu ráadásul ovus fájdalommal a 9-13. napon....mi itt a baj? :) Mióta próbálkoztok, hogy felmerült benned a kérdés?
5/8 A kérdező kommentje:
de aranyosak vagytok:-)Akkor ezek szerint rendben van minden??:-)úúú, nagyon megnyugodtam...igazából egyzser már feltettem egy hasonló kérdést és akkor valaki azt tanácsolta, hogy igyak palástfű és cickfarkfű teát, mert ezek nagyon rövid ciklusok és állítsam be 28 naposra...de nem mertem inni!
2012. nov. 17. 09:02
6/8 anonim válasza:
nekem 21-24 naposak voltak a ciklusaim, első babát várom :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Megkérdezhetem utolsó, hogy te is érezted az ovut?Kb. hányadik naptól voltatok együtt?Szerinted mikor érdemes próbálkozni?
2012. nov. 17. 11:46
8/8 anonim válasza:
Jól tetted, ha rendszeresek a ciklousaid, akkor ezek a teák, főleg a cickafark, csak bekavar. Ez még nem olyan rövid ciklus, hogy aggódni kelljen miatta. Így normál esetben a 10. nap körül kell legyen ovud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!