20-21 napos ciklus még normálisnak mondható?
Van olyan köztetek, akinek hasonló volt a ciklus hossza és lett pocaklakója?
Március óta probálkozunk és még semmi. Már nagyon várjuk a babót!
Nem mérek hőt, nem ovutesztelek.
Ha ebben a hónapban sem sikerül, akkor szerinted érdemes lenne elmennem orvoshoz? Én egy labor vizsgálatra gondoltam.
Ez az életkorodtól is függ, de szerintem még nem kell orvoshoz menni, nekem az első baba több hónap után jött össze, nem hőmérőztem, nem figyeltem hogy mikor vagyok termékeny, hanem attól kezdve, hogy elmúlt a mensim, 2 naponta együtt voltunk, együttlét után min. 15-20 percig fekve maradtam, és igyekeztem nem görcsölni rajta, inkább úgy álltam hozzá, hogy most aztán szabad a szex :) Türelemjáték, de ha egy év után sincs semmi, akkor esetleg már érdemes kérni egy kivizsgálást, mindkettőtöknek.
Az én ciklusaim is rövidek, 21-24 naposak, és mi is most vagyunk rajta a babatémán. :)
Sok sikert!
Köszönöm a választ.
31 éves vagyok. Már nagyon szeretnénk babát, de már teljesen elszomorodtam, hiszen ez már a 7. hónap.
2 naponta vagyunk együtt, fekve is maradok utána és még sincs semmi.
Szia!
Kicsit rövid, határeset. Ha tutira akarsz menni, akkor endokrinológusnál kezdj. Ne nőgyógyásznál!!!! Hozzá csak akkor, ha az endokrinológus rendben talált! Én biztosan nem várnám a csodát, hanem elé mennék egy rendes kivizsgálással! (Két év tapasztalattal a hátam mögött!)
Köszönöm mind kettőtök válaszát!
Kedves első: Köszönöm a bíztatást, nagyon jól esett. Nektek hány hónap után sikerült a babó?
Kedve második: A következő ciklusomba majd mérem a hőmet, most már nem érdemes elkezdenem, mert a hétvégére nagyon nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!