Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20-21 napos ciklus még normáli...

20-21 napos ciklus még normálisnak mondható?

Figyelt kérdés

Van olyan köztetek, akinek hasonló volt a ciklus hossza és lett pocaklakója?

Március óta probálkozunk és még semmi. Már nagyon várjuk a babót!

2010. szept. 20. 07:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt mondom,hogy ha kérsz egy vérvételt abból már sok minden kiderül!Azzal nem csinálsz semmi rosszat,háziorvos is megtudja mondani,hogy van benne valami rossz érték.De az endokrinológust én is csak ajánlani tudom,mert én is elmentem nőgyógyászhoz tavaly aki csináltatott egyből egy nagy vérképet és kiderült,hogy nagyon nem jó a pajzsmirigyem a TSH-m.Ez viszont nagyon is közre játszik a teherbe esés lehetőségében!

2010. szept. 24. 09:51
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Én is arra gondoltam, hogy a következő ciklusom elején elmegyek a nőgyógyászhoz és kikérem a véleményét, és kérek egy beutalót vérvételre. Legalább ezt már kizárnam.

2010. szept. 24. 10:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el laborvizsgálatra
2015. jan. 9. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!