Duphastonnal megjött a menstruációm. Akkor most mikor kellene próbálkoznunk?
Regisztrálj a vaterán. Aztán írd be, hogy ovulációs teszt, és dőlni fog az eredmény.
Én One Step-et használtam, bejött, pontos volt: stimmelt hozzá a görbém és a nyákom is, és meg is fogantam. :-)
Szia!! Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.....csak nekem Utrogestontól jött meg tegnap. Én a babaneten rendeltem nagyon olcsón. Éppen ma hozta a postás. Ha érdekel írj privit,és leírom Neked a menetét,h.kitől,mennyiért,stb...
Neked mikor jött meg..drukkolhatunk együtt magunknak és egymásnak:-))
Persze,h.meg!!!!!!!!:-))) Hányadik hétben vagy?
Nagyon bízom benne,h.ebben a hónapban nálam is beköszön gólya:-)Bár nem merek már reménykedni....
Biztosan minden rendben lesz!!!!!Orvoshoz mikor mész? Ha gondolod írj privit,h.ne itt rontsuk a kedves kérdező "esélyeit" a válaszokra:-)
De az Ő kommentjét is várom nagyon!!:-)
Már csak egyet írok: megvárom a betöltött 6 hetet, akkor megyek először orvoshoz. :-)
Kérdezőnek: ha segytségre van szükséged a rendelésben, csak szólj. Én kb 100Ft/db áron vettem ovutesztet, egy laza csomagban, ahol én mondhattam meg, egy 50-es csomagban mennyi legyen a terhességi teszt, és mennyi az ovuteszt. Postaköltséggel együtt került 5000-be 40 db ovuteszt meg 10 db terhességi. A hülyének is megéri. :-) Ennyiért a boldtab kaptam volna 5 db ovutesztet meg 3 db terheségit, maximum.
Nem rontotok semmit hiszen ez nagyon jó hír, ha vkinek összejön a várva várt baba.Én is nagyon gratulálok!!!
Közben a vaterán rendeltem én is 40 db-ot 3500-ért.Tényleg olcsó és szinte minden nap lehet figyelni a peteérést már ha van.Sajna még azt sem tudom.Tele vagyok cisztákkal és még csak most vagyok a hormon vizsgálatok elején.Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!