Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak is kifolyik a sperma a...

Másnak is kifolyik a sperma a hüvelyéböl szeretkezés után?

Figyelt kérdés
Ezt nem igazán merem mástol megkérdezni ezért itt teszem. 14 hónapja próbálkozunk eredménytelenül. Másnak is így van, hogy utána egy adag akkor is ki jön ,hogy nem kelek fel az ágybol? Csak rendes válaszokt kérnék! Előre is köszi mindenkinek!
2009. aug. 14. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért van ez az oldal,hogy itt megtudjuk kérdezni olyan dolgokat amiket esetleg máshol nem merünk.Szerintem volt ennél 100-szor hülyébb kérdés is:) pl:lenyeltem lehet-e tehes:) Szóval,természetesen mindenkinek kifolyik egy idő után,nem is kell,hogy mind bent maradjon,de nekem mivel hátrahajló méhem van és nehezebben esek teherbe az orvosom azt tanácsolta,hogy szeretkezés után egy 5 percig gyertyaállásba probáljam bent tartani. Naná,hogy olyankor nekem minden csepp kincset ért:) Most 8 hetes terhes vagyok. Sok sikert!!!
2009. aug. 14. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is kifolyik. Egész tócsa van alattam, ha nem vigsázok papírzsepkendővel. A barátnőmnek is kifolyik. Nem marad bent. :-)

A férfi ejakulációjakor az első lökettel bejut egy adag ondó a méhnyakon. Ami nem jut be, na, az a selejt. Ne aggódj amiatt, ami kifolyik, mert jut belőle épp elég. Gondolj bele: egy mililiter ondóban 30 millió hímivarsejt van! :-)

Én egy olyan együttlétből lettem terhes, ami után nem sokkal felkeltem és kimostam magamat. Kívánt és tervezett baba volt, de reggel volt és mennünk kellett...

Ettől függetlenül azt ajánlják az orvosok, hogy azzal növelhetjük a megtermékenyítés esélyét, ha együttlét után nem rohanunk azonnal zuhanyozni. Legalább fél óra hanyatt fekve, popsi alatt párna, nyugi van. Ami kifolyik, azt nem lehet visszatenni, simán ki is lehet törölni, de ami bejutott, annak az útját a petéig a nyugival meg lehet könnyíteni.

32/L

2009. aug. 14. 23:12
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Ja, azt elfelejtettem megírni, hogy együttlét után fél-egy napig is folyik belőlem a sperma. :-) de másból is folyhat, mert pl a babatervezők honlapja felhívja a figyelmet, hogy közösülés után egy napig nem érdemes a hüvelyi nyálka minőségét figyelni, mert az ondófolyadék erősen befolyásoló tényező - magyarán azt érzékeled, meg az izgalmi nyákot, nem pedig a méhnyaknyákot.
2009. aug. 14. 23:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a rendes válaszokat. Nem gandoltam ,hogy ezzel egyedül vagyok de azt olvastam itt, hogy egész éjszaka ágyban marad én is így teszek a cél érdekében. Nem hiszem ,hogy ha bent marad a sperma attol valami bajom lenne. Csak ugye olyan gyorsan ki jön egy adag.
2009. aug. 15. 09:58
 15/16 anonim ***** válasza:
attol függ milyen pozban vagyunk. ha misszionáriusban, akkor mikor huzza ki, akkor egy csomo kifolyik. ha én fekszem a hasamon és ugy vagyunk, akkor nagyon kevés folyik ki, régebben mindig egy orát feküdtem utána, mert hogy az elfolyosodási idö miatt, ami kb 20 perc, és utána tudnak a spermák kiszabadulni az anyagbol, addig minimum feküdtem mert ha elöbb kifolyik, nehezebb teherbe esni. most már letettem rola hogy valaha gyerekem lesz, már csak 5 percet vagy 10 percet fekszem, aztán megyek mosakodni, de ha este vagyunk együtt, akkor ugy maradok. ki probáltam a gyertyaállást, a párnát a fenék alá.. stb.. nekem nem jött be lassan 3 éve..
2009. aug. 15. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:

11:33-s én is így vagyok vele.Mi két éve próbálkozunk és semmi:(

Most kezdtem el a hőmet nézni.És feljegyzem a ciklus.hu-n lehet,hogy nincs is peteérésem és azért nem jön majd elválik.Próbáld ki te is.Kérdező bocsi,hogy a válaszolóhoz intéztem a mondókámat de már írtam neked 2x is!:)

2009. aug. 15. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!