Másnak is kifolyik a sperma a hüvelyéböl szeretkezés után?
Nekem is kifolyik. Egész tócsa van alattam, ha nem vigsázok papírzsepkendővel. A barátnőmnek is kifolyik. Nem marad bent. :-)
A férfi ejakulációjakor az első lökettel bejut egy adag ondó a méhnyakon. Ami nem jut be, na, az a selejt. Ne aggódj amiatt, ami kifolyik, mert jut belőle épp elég. Gondolj bele: egy mililiter ondóban 30 millió hímivarsejt van! :-)
Én egy olyan együttlétből lettem terhes, ami után nem sokkal felkeltem és kimostam magamat. Kívánt és tervezett baba volt, de reggel volt és mennünk kellett...
Ettől függetlenül azt ajánlják az orvosok, hogy azzal növelhetjük a megtermékenyítés esélyét, ha együttlét után nem rohanunk azonnal zuhanyozni. Legalább fél óra hanyatt fekve, popsi alatt párna, nyugi van. Ami kifolyik, azt nem lehet visszatenni, simán ki is lehet törölni, de ami bejutott, annak az útját a petéig a nyugival meg lehet könnyíteni.
32/L
11:33-s én is így vagyok vele.Mi két éve próbálkozunk és semmi:(
Most kezdtem el a hőmet nézni.És feljegyzem a ciklus.hu-n lehet,hogy nincs is peteérésem és azért nem jön majd elválik.Próbáld ki te is.Kérdező bocsi,hogy a válaszolóhoz intéztem a mondókámat de már írtam neked 2x is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!