Adriennjeni kérdése:
Szerintetek? Halvány de jól kivehető 2. csík a Facelle teszten. Mellfeszülés, enyhe hasi görcsök ( megjövős érzés) és 4 napja késik! Lehetséges?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 18:42
21/27 anonim válasza:
Igen, látszik, látszik!! :))) Gratulálok!!!
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Remélem meg is maradunk! :)
2012. nov. 17. 16:47
23/27 A kérdező kommentje:
5 pozitív teszt, az utolsó a dig. clearblue ami 3-4 hetes terhességet mutatott. több mint 1 hét késés, mégsem vagyok terhes. úgy görcsöltem meg véreztem h ma megyek haza a kórházból. :-(
2012. nov. 26. 06:28
24/27 anonim válasza:
Fúúú, nagyon-nagyon sajnálom. Hát hogy lehet ez? Elemnt a babád? Volt baba, csak elment???
Írj kérlek!
25/27 anonim válasza:
ez nagyon szomorú, átérzem a bánatod. Ne roskadj magadba, hanem adjon ez erőt, hogy már eddig is eljutottatok. néha érdemes ám másik orvoshoz is elmenni, ha az eddigi nem tudott segíteni. személyes tapasztalatom, hogy orvosi hanyagság miatt nem volt 7 évig csak negatív tesztem... ne add fel, ez a baba most elment, de legközelebb sikerülnie kell. ez tartsa benned a lelket, ne add fel!!!!
26/27 A kérdező kommentje:
A vértesztem és az vizelettesztem negatív lett, tehát nem is voltam terhes, e akkor az 5 teszt miért lett pozitív?
2012. nov. 27. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!