Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor volt peteérésem amikor...

Akkor volt peteérésem amikor a gép behúzta?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek is 9.-én volt peteérésem? Mert a naptári nézetbe a ciklus.hu 14.-re írja diagramm nézetbe 9-re. Segítsetek nekem. Köszi

2009. aug. 14. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez majd csak utólag fog kiderülni. de szinte biztos, hogy nem akkor volt. Eddig a legesélyesebb a 12-13. ciklusnap, de még az is lehet, hogy eddig nem ovuláltál, csak most fogsz, ha az a 36,5-ös kiugrás csak egyszeri eset volt.
2009. aug. 14. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen össze vagyok zavarodva. Annyira nehéz így is kivárni minden hónapban hogy lesz-e baba vagy sem. Most meg már azt se tudom mikor van pé-m!
2009. aug. 14. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a gáz a hőmérsékleti görbékkel, hogy már csak utólag tudsz meg róla mindent. Hidd el nekem, két évig csináltam. Egyedül arra jó, hogy nyomon kövesd a ciklusod, lásd a luteális fázisod hosszát, hogy fennt marad-e a hőd (van-e pé egyáltalán).

Akkor foghatod ki, hogyha hirtelen leesik,(ekkor kell sexelni), majd másnap felugrik, és utána még feljebb megy és ott is marad, mert elméletileg pé előtt leesik a hő, de ez nem mindenkinél és minden ciklusban lehet. Legbiztonságosabban ovulációs teszttel tudod megállapítani az ovulációt! A kettő együtt (ovuteszt+hőgörbe) nagyon jó indikátorok hogy megismerd a működésed!

Kérdés az is a görbéddel kapcsolatban hogy hány naposak a ciklusaid?????? Én a helyedbe tennék ma egy próbát, hátha reggelre fennt marad, és ott is fog maradni végig! :)

Sok sikert!!!!

2009. aug. 14. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem ovuláltál. Javasolnám az ovutesztet, a tesz-en vagy a vaterán olcsón be tudod szerezni, és biztosabb a hőmérőzésnél.
2009. aug. 15. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!