Ovulációs teszt után hányadik hónapban sikerült teherbe esnetek?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban használtam először ovu tesztet, és nagyon kíváncsi lennék a tapasztalataitokra!!!!!!!! Légyszi írjatok, nagyon örülnék ha valami bíztatót írnátok!#teszt #ovulátiós
2012. nov. 14. 13:19
1/5 anonim válasza:
2. babámnál a 2. hónapban. Első hónapban még ismerkedtem csak vele, második hónapban már sejtettem, hogy mikor kell kezdeni a tesztelést, és mi is számít pozitívnak. 2. hónapban össze is jött.
3. babám az első ovutesztes hónapban sikerült.
2/5 anonim válasza:
Nekem rögtön abban a hónapban. Aznap és másnap este voltunk együtt a párommal, amikor az ovu teszt először + volt.Nekem nagyon bejött, nélküle nem tudtam volna, hogy nekem a 17. napon van peteérésem...
3/5 anonim válasza:
3. Hónapban. Előtte több, mint fél évig próbálkoztunk.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök hogy ilyen sok biztatót írtatok, mi is már 4 hónapja próbálkozunk és eddig semmi általában megérzem a peteérést, de nekem napokig szokott olyankor szúrkálni hasam, most szombaton pozitívat teszteltem ovuval és vasárnap voltunk együtt remélem nem későn.... nem tudtunk előtte napokig együtt lenni, viszont vasárnap 2x is tettünk az "ügy" érdekében :) remélem kapok még tőletek tapasztalatokat, nagyon várom az infókat!!
2012. nov. 14. 14:30
5/5 A kérdező kommentje:
jaj és gratulálok a sok babához, remélem most már nekünk is sikerült az első babánkat összegyúrni :))
2012. nov. 14. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!