Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inzulinrezisztencia vizsgálat,...

Inzulinrezisztencia vizsgálat, szerintetek jó? Értékek lent.

Figyelt kérdés

o. perces: cukor: 5,o inzulin: 6,8

6o perces: cukor: 5,5

12o perces: cukor: 3,3 inzulin: 17,6

2012. nov. 13. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
60 perces inzulin miért nincs? valószínűleg az a magas, mert a 120 perces cukrod nagyon alacsony, és ez attól szokott alacsony lenni, ha valahol közben nagyon sok inzulin termelődik. A 120 perces inzulinod már normális, de valamikor előtte lehetett sok, az pedig semmiképp nem jó.
2012. nov. 13. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
sztem ezek tök jó értékek.nekem sem volt 60 perces inzulin,de a 120 perces 110 lett.
2012. nov. 13. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Fura, hogy a kétórásid a kiindulási alá esik, teljesen azért nem stimmel (közben nagyon-nagyon sok lehet az inzulinod), de szerintem nincs nagy gond, látszólag. SZemély szerint én ölni tudnék egy ilyen eredményért.
2012. nov. 13. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Az éhgyromi inzulinod magasabb kicsit mint kéne és a 120 perces cukrod nagyon rossz. Nagyon fontos lett volna a 60 perces inzulin, de az valszeg rossz lenne.
2012. nov. 13. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
A 120 perces cukor nem nagyon eshetne az éhgyomri alá.
2012. nov. 13. 15:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!

Az, h a 6o perces inzulinom magas esetleg, az nem hiszem, h számít valamit, mert épp annyira magas vsz, h levigye a cukromat az éhgyomri alá. Az inzulinrezisztenciának meg az a lényege, h a sok inzulin nem viszi le a cukrot rendesen. Vagy nagyon-nagyon sok viszi csak le, de a 12o perces inzulin meg normális..

Nem tudom, h miért nincs 6o perces eredmény, lehet nem adták oda.

2012. nov. 13. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem is azoknak van igaza, akik azt mondják, hogy a 60 perces valószínűleg rossz. És igenis van jelentősége. Nekem pl. az éhomi inzulin 3 körüli volt, a 120 perces 28, közben a 60 perces pedig 164. Én olyan súlyos IR-es vagyok, hogy 15 év alatt 4 menstruációm volt, hullik a hajam, stb.

És ha nálam is csak a 0 és a 120 percest nézték volna, akkor alig-alig rossz... A 120 perces cukrod nagyon alacsony, szerintem is túlpörög az inzulin.

Vékony testalkatú vagy?

2012. nov. 13. 17:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, vékony vagyok, a mensim is rendszeres. A dokim nem is javasolta a vizsgálatot, mert nem láétta értelmét, én akartam megcsináltatni.
2012. nov. 13. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

Még annyi, hogy kezdetben a túl sok inzulin le tudja vinni a cukrot, nagyon is. Nekem az elején 1,5-ös 120 perces cukrom is volt...

2012. nov. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!