Elvileg 8. án volt pé. Tehát alig 4 napja, de eléggé feszül a mellem és szúrkál a méhem. Na most akkor ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Direkt nem azt kérdezem h terhes vagyok e szerintetek. Mert ha igen örülök, ha nem az sem baj életszakaszban vagyok, de nem szokott ilyen lenni ezért érdekelne ti mit gondoltok? Mensi még odébb van, v már amiatt?2012. nov. 12. 18:25
1/5 anonim válasza:
Még akár az is lehet, hogy babás vagy. Voltál mostanában együtt a pároddal, vagyis lehetsz terhes? Minden esetben ajánlom ezt az oldalt:
Számold ki és tesztelj amikor írja és kiderül. Remélem baba van a dologban.
Sok sikert egy anyuka :)
2/5 anonim válasza:
*sok sikert kíván egy anyuka, bocsi
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Kíváncsi vagyok.Esély éppenséggel van rá. :) Hát meglátjuk. Örülnék nagyon ez nem kérdés, úgy vagyunk vele h jön amikor szeretne.Köszi az ajánlott oldalt.
2012. nov. 12. 18:56
4/5 anonim válasza:
Szívesen. Nekem is ezzel az oldallal jött össze a baba. De ha most neked nem sikerül majd a kövi hónapban. Még írj hogy mi lett :)
5/5 A kérdező kommentje:
Hát érdekel mi lesz. :) A múlt héten a peteérést megéreztem, de nagyon ,egy kis barnás vmi is volt egyik nap.Most meg a hasam szúrkál és feszül a mellem.Sztem mensihez korai 22-23 kell megjönnie nem szoktam ilyet érezni előtte, felfázva nem vagyok ez biztos.
2012. nov. 12. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!