Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azáliát szedek (fog. Gátló)...

Azáliát szedek (fog. Gátló) és antibiotikumot kaptam, kiüti a gyógyszer védelmét?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, kiüti, de ez benne van a betegtájékoztatóban. Emlékeim szerint 7 napra üti ki. De ezt ott pontosabban megtalálod.
2012. nov. 12. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem IGEN!!! Én így lettem terhes a 3.babámmal hogy nem tudtam ezt vagyis teljesen elfelejtkeztem róla hogy van ilyen, tüdőgyulladásom volt és csak arra koncentráltam hogy mielőbb meggyógyuljak én is, a gyerekek is, és erre nem ügyeltem. Szoptattam még a kisebb gyermekemet egyébként és amellett szedtem az Azáliát. Aztán pár hét múlva kiderült hogy terhes maradtam egy alkalomból... szerintem ne kockáztass ha nem tervezel babát....
2012. nov. 12. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:
én mondtam páromnak tegnap este,h.vigyázni kell,de nem birta....talán nem lesz baj,ha mégis,akkor sincs semmi,de nem tervezünk több babát
2012. nov. 12. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!