Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyengébben és rövidebb ideig...

Gyengébben és rövidebb ideig jött meg, mint szokott, és még soha nem volt így. Lehet, hogy tesztelnem kéne?

Figyelt kérdés
Több, mint egy éve rajta vagyunk a baba projecten. Mindig erősen szoktam görcsölni amikor megjön és általában 6 napig szokott tartani. E helyett ebben a hónapban úgy volt, hogy 5 nappal a menzi előtt szurkált a hasam, fájtak a melleim. A hasszurka pár nap alatt elmúlt, a cicifájdalom erősödött. Aztán megjött, de nem szokványos módon, enyhe görcsökkel: 1 napig csak átlátszó nyák jött, amiben volt némi vér. Aztán véreztem 2 napig -de akkor sem annyira, mint általában- és voltak benne nyálkahártya darabkák is. Aztán meg 2 napig napi 1-2 csepp... és vége. Azóta nincs semmilyen tünetem, de fura, mert sosem voltak még ilyen 'könnyűek' a 'nehéz napok'...
2012. nov. 11. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Naná, tesztelj! Mire várnál még?
2012. nov. 11. 17:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Tesztelj, hátha. Végül is soha sem lehet tudni:)
2012. nov. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!