Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A spermavizsgálatnak mi a...

A spermavizsgálatnak mi a menete? Ingyenes? Hol kell kérni a beutalót? Hol csinálják?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Van tb-re is ilyen vizsgálat,urológushoz kell menni,ő küldi el az embert.
2009. aug. 13. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Andrológiára be kell jelentkezni ahol laksz, nekünk már az első alkalomra vinni kellett spermát és rögtön megvizsgálták és megmondták az eredményt. Ingyenes a vizsgálat.
2009. aug. 13. 19:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De én úgy hallottam ott (valamilyen laborban) kell leadni spermát, nem lehet vinni otthonról magunkkal. Akkor ezek szerint rosszul tudtam? Az nagyon jó lenne, mert a párom nem nagyon akar ott leadni, hanem vinni szeretne, de én azt mondtam neki, hogy úgy tudom, úgy nem lehet. Ezek szerint mégis?
2009. aug. 13. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
párom urológiára ment,ott kapott beutalót laborba!oda kellett vinni a spermát!otthonról vitte!a lényeg h fél órán belül le kell adni!ha ennyi időm alatt meg tudja oldani akkor viheti otthonról!másnap kész volt az eredmény!
2009. aug. 13. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy Ő ad majd papírt, ha letelik az 1 év.Már 8 hónap letelt és még nincs bébi! Még 4 hónap, ha akkor sem lesz végre kiderül mi a bajunk, már nem bízom benne hogy összejön segítség nélkül....
2009. aug. 13. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az én nőgyógyászom adott beutalót a férjemnek. Szegeden ott kellett produkálni mintát és 2 hét múlva kellett menni az eredményért.
2009. aug. 13. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is az én nődokim mondta, hogy el kell mennie a páromnak is vizsgálatra. Ő adta meg a kollégája számát, hogy őt keressük. Akár magánban, akár tb-sre, őt kell felhívnunk, ha időpontot akarunk.
2009. aug. 13. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Menjetek inkább fizetősre, minek vártok egy évig?? Nem értem az ilyen orvosokat. Az én orvosom egyből azt mondta, amint közöltem, hogy ilyen meg ilyen vizsgálatokra menjünk el és utána megbeszéljük. Nem ez a normális??
2009. aug. 14. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!