Szerintetek hogy tudok könnyedén teherbeesni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babát, most fogom abbahagyni a fogamzásgátlót. most 3-4 szem van belőle azt beszedem és nem tervezem a további szedést.2012. nov. 9. 11:16
1/5 anonim válasza:
Előszöri ne görcsöljetek rá mert akkor nem biztos hogy összejön. Csakis nyugodtan.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de tudod milyen az ember:) Ha valamit nagyon akar akkor nehéz azt kiverni a fejéből:) Ill. fog. gátl. használata után mennyi idő után jöhet össze a kicsi babuss?:)
2012. nov. 9. 11:20
3/5 anonim válasza:
akár azonnal akár pár hónap vagy év.ezt nem lehet előre megmondani
4/5 anonim válasza:
Bár azt mondják, hogy fog.gátló szedése után könnyebb a teherbeesés, én azt mondom mindenesetre, hogy rágörcsölni nem szabad, persze az ember szíve mélyén minden vágya, de ne görcsösen akarjátok. Legyetek együtt amikor csak jól esik és remélhetőleg a természet megteszi dolgát. Sok sikert kívánok Nektek!!
5/5 anonim válasza:
Először is kérd ki az orvosod véleményét,hogy eseteg nem e kell várni a fogi gátló után pár hónapot,hogy teljesen ki ürüljön,mert én úgy tudom 3 hónap szünetet kell tartani.Én nuva ringet használtam ez után nem kell szünet.Egyből sikerült a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!