Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha beágyazódás van tuti kell...

Ha beágyazódás van tuti kell lenni barnázásnak? Ha kicsit szúr a petefészkem azis lehet az?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva kellene nem megjönnie.De már fáj a mellem úgyhogy nem hiszem hogy sikerült.Vagy valaki volt hogy ugyanazt érezte mint mensi előtt és terhes lett?Nem hasonlót hanem ugyanazt?
2009. aug. 13. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt barnázásom beágyazódáskor. Sőt semmi tünetem nem volt a cici fájáson, illetve a derékfájáson kívül. Szóval ne add fel, még bármi lehet.........türelem

7 heteske

2009. aug. 13. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:

NEM KELL hogy legyen barnázás! Sőt, egyáltalán NEM KELL hogy érezzen a nő bármit is ilyen korán!!!

Amúgy a menzis tünetek és a terhes tünetek szinte teljesen megegyeznek, ezért csalódik itt sok nő mert azt hiszi hogy ez már AZ aztán mégis megjön... Persze vannak kivételek, de a többségében a puffadás, ingerlékenység, éhség, megjönérzés, cicifájás, hasszurka...stb ezek mind menzi előtt jelentkeznek de lehetnek terhességnél is. A folyásra meg nem lehet alapozni. Azt kell figyelni mi az ami esetleg más, de még ez sem 100% hogy baba miatt van...

Nekem is ugyan úgy fájt a cicim és a hasam a nem várt előtt mint menzikor. Nekem a nem várt előtt 4 nappal tört rám olyan mértékű fáradtság hogy nem bírtam tartani a fejem és 5 percenként ásítoztam, nem is értettem de nem a terhességnek tudtam be. Csak így utólag gondolom köze volt hozzá.

Remélem babás vagy, 1 hét múlva tesztelj!

Minden jót!

Egy kismami

2009. aug. 13. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ritka, ha valakinek van tünete beágyazódáskor, - nekem 1/2 napig nagyon erős fehér folyásom volt, mivel vízparton voltunk megvoltam győződve, hogy összeszedtem valmit, hát igen valamit:) azóta már tudom, hogy valakit:) - Inkább a mesire koncentrálj:) az a mérvadó ! Sok sikert!
2009. aug. 13. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyetlen csepp vér volt a ciklusom 26. napján, 10 nappal a fogantatás után. Beágyazódás lehetett, mert pozitív tesztem van.
2009. aug. 13. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!