Ha beágyazódás van tuti kell lenni barnázásnak? Ha kicsit szúr a petefészkem azis lehet az?
Nekem nem volt barnázásom beágyazódáskor. Sőt semmi tünetem nem volt a cici fájáson, illetve a derékfájáson kívül. Szóval ne add fel, még bármi lehet.........türelem
7 heteske
NEM KELL hogy legyen barnázás! Sőt, egyáltalán NEM KELL hogy érezzen a nő bármit is ilyen korán!!!
Amúgy a menzis tünetek és a terhes tünetek szinte teljesen megegyeznek, ezért csalódik itt sok nő mert azt hiszi hogy ez már AZ aztán mégis megjön... Persze vannak kivételek, de a többségében a puffadás, ingerlékenység, éhség, megjönérzés, cicifájás, hasszurka...stb ezek mind menzi előtt jelentkeznek de lehetnek terhességnél is. A folyásra meg nem lehet alapozni. Azt kell figyelni mi az ami esetleg más, de még ez sem 100% hogy baba miatt van...
Nekem is ugyan úgy fájt a cicim és a hasam a nem várt előtt mint menzikor. Nekem a nem várt előtt 4 nappal tört rám olyan mértékű fáradtság hogy nem bírtam tartani a fejem és 5 percenként ásítoztam, nem is értettem de nem a terhességnek tudtam be. Csak így utólag gondolom köze volt hozzá.
Remélem babás vagy, 1 hét múlva tesztelj!
Minden jót!
Egy kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!