Ez valóban így van? Köszönöm ha válaszoltok.
"Peteérés után a méhszáj fönt marad, bezárul és megkeményedik. Mensi előtt meg leszáll és kinyílik."
Aki TISZTA kézzel végez méhszáj vizsgálatot, az mit szokott peteérés után, illetve mensi előtt érezni? Megosztanátok velem az észrevételeiteket?
(Negatív hozzászólásokat nem kérek..)
Én is használtam hüvelykúpot melyen kellett felhelyeznem de mást én ugyan nem matattam ott.
Azért az, hogy te a méhszájadat akarod kitapizni vagy masztizol vagy egy gyógyszeres kezelést használsz és az miatt teszed fel a kúpot más.
Ápolónő vagyok és szerintem egy laikus nem tudja megállapítani, hogy fent va e a méhszáj vagy sem. Ebbe megfelelő pózba kell kerülni és úgy lehet megvizsgálni szakszerűen. Le lehet pontozni de ez akkor sem normális, hogy az ember ahogy a kérdező is írja méhszáj vizsgálatot csinál saját magán. Annyi más módszer van ami sokkal pontosabb lehet ha több cikluson keresztül végzi az ember. A hőmérőzés az ovitesztek. Szerintem ez előnyösebb mint saját magunkba matatni és öndiagnózisokat felállítani. Igen lehet lepontozni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Olyan létezhet, hogy a peteéréstől a menstruációig inkább nyomásra érzékenyek a melleim?
Ennek a tünetnek nem csak menstruáció előtt kellene jelentkeznie vagy így is normális?
Végül is nem titok! Ha már ennyire megmondod(persze téged is lehetne "fikázni" Ha lenne bátorságod kiírni a nevedet)! :-)
Tudod mit, inkább nem írom le, mert végül is semmi közöd hozzá, meg akár hazudhatnék is, ezért nem írok inkább semmit. Legyen az elég, sajna volt alkalmam, okom, h utánajárjak sok mindennek. Ennyi. Ha nem tetszik a válaszom, az nem azt jelenti, h nincs igazam, vagy nincs benne semmi igazság. (Mellesleg a kérdésre kell válaszolni!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!