Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vékony a méhnyálkahártyám egy...

Vékony a méhnyálkahártyám egy kicsit és ha most sikerül a baba és be is tud ágyazodni akkor vastagszik még a méhnyálkahártyám vagy vigyánom kell, el ne menjen?

Figyelt kérdés
szoval clostit szedtem. van peteérés csak a méhnyálkahártya kicsit vékony. a doki szerint ez closti mellékhatás. és a doki szerint sikerülhet igy is a baba. de ha sikerül és megtermékenyül és mégis sikerül neki beágyazodni akkor megvastagszik a méhnyálkahártyám ? vagy nagyon vigyáznom kell hogy elne menjen?remélem megmarad mert már teljesen kivagyok . 18 honapja probálkozunk. és már teljesen beleéltem magam a babába. most meg ez a 14.napom és feszül a méhem körül. aztsem tudom mi ez,mert a doki szerinte a peteérésem csak a 16 nspon lesz.segitsetek!
2008. máj. 23. 12:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%
mi az hogy"AKKOE"nézd már meg mit írsz,és fakadj sírva!sajnos a te szintedre nem tudok le alacsonyodni!!!nem is akarok!!!!hi-hi-hi
2008. máj. 23. 17:48
 22/28 anonim ***** válasza:
33%
hat nemvetted észre! magamnak adok igazat te idiota!
2008. máj. 23. 17:49
 23/28 anonim ***** válasza:
Nagy az isten állatkertje, minek az ilyennek gyerek talán azért hogy ilyen jó nevelésbe részesüljön mint a kedves válaszadó???? Ha okosat nem tudsz irni akkor légyszi ne válaszolj mert itt sokan vannak olyanok akinek igen is szüksége volna egy kis biztatásra és meg értésre.
2008. máj. 23. 17:50
 24/28 anonim ***** válasza:
50%

MÉG HI-HI-HI!NEKED NINCS MÁS IDŐD CSAK MÁSOKAT BÁNTANI!

ÉS TE SEM VAGY JOBB MERT TE MEG KISBETÜVEL KEZDED A MONDATODAT. ÉS MINEK JÖSZ ERRE AZ OLDALRA HA ITT CSAK IDIOTÁK VANNAK?

2008. máj. 23. 17:51
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
akkor jól elbeszélgetsz magaddal!!!habár ritka az az ember aki ennyire mélyre tud süllyedni!!!társra találtál magadban!!!hi-hi
2008. máj. 23. 17:51
 26/28 anonim ***** válasza:
53%
Hajrá csajok!!! Jó a meccs! Eresszétek ki a fáradt gőzt, legalább addig sem a gyerekváráson görcsöltök!
2008. máj. 23. 18:49
 27/28 anonim ***** válasza:
33%

2 válaszolónak:te kezdted ezt az egész veszekedést!

és te vagy a bunko nem azok akik ezen az oldalon vannak! és hogy mondhatsz ilyet hogy bunkok akik ezen az oldalon töltik az idejüket! te hülye!TE NEMITT TÖLTÖD AZT A NYOMORULT IDŐDET!

TE IS ITT ÜLSZ A GÉPELŐTT MERT TUTI HOGY NINCS MÁS DOLGOD!NEKED ÁLL FELJEBB! HÁT NEMVESZED ÉSZRE HOGY MINDENKI ELLENED VAN ?NA PERSZE AZTHISZED HOGY NEKED VAN IGAZAD!

ÉS TE SZOLOD MEG AZOKAT AKIK ITT ÜLNEK EZEN AZ OLDALON DE TE EGÉSZ NAP MERESZTED A PICSÁDAT A GÉP ELŐTT! JOL RÁÉRSZ MÉG VOLT IDŐD AZT IS KISZÁMOLNI HOGY HÁNY KÉRDÉST TETT FEL A KÉRDEZŐ!

HÁT GRATULÁLOK TE BAROM!

MEG NEKEM TE NEMOND HOGY TE NEMÜLSZ ITT MINDENNAP MERT MINDIG SZÁMOLTAD AZT IS HOGY MT ÉS MIKOR ÉS HÁNYSZOR IRTA A KÉRDEZŐ!MEG A HI-HI-HI VÁLASZAIDTOL A FALRA MÁSZOK!

HÜLYE VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008. máj. 23. 19:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem (a kérdésedre válaszolva) azért mindenképp óvatosnak kell lenned. Nekem is van ilyen jellegű problémám (én is tettem fel pár nappal ezelőtt egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy vékony a méhnyálkahártyám és mennyiben befolyásolhatja ez a magzat megmaradását. Lehet, hogy "csökkent értelmű barátunk", aki itt hőzöngött, arra hitte azt, hogy azt is te kérdezted pár napja, pedig én voltam..) Mindegy, szóval én azért vigyáznék, hiszen lehet, hogy tényleg baba és ne is stresszeld magad az ellenségeskedésen, mert nem érdemes egy percet sem az ilyen sutyerák alakokra szánni az életedből, mint aki itt osztotta az észt.. Szóval nyugodj meg és egy két hét múlva menj el az orvosodhoz és faggasd ki mindenről. (szerintem egyébként vastagszik a nyálkahártya, csa a megtapadásnál nem biztos, hogy előnyös a helyzetünk.) :-) Minden jót!
2008. máj. 23. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!