Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vékony a méhnyálkahártyám egy...

Vékony a méhnyálkahártyám egy kicsit és ha most sikerül a baba és be is tud ágyazodni akkor vastagszik még a méhnyálkahártyám vagy vigyánom kell, el ne menjen?

Figyelt kérdés
szoval clostit szedtem. van peteérés csak a méhnyálkahártya kicsit vékony. a doki szerint ez closti mellékhatás. és a doki szerint sikerülhet igy is a baba. de ha sikerül és megtermékenyül és mégis sikerül neki beágyazodni akkor megvastagszik a méhnyálkahártyám ? vagy nagyon vigyáznom kell hogy elne menjen?remélem megmarad mert már teljesen kivagyok . 18 honapja probálkozunk. és már teljesen beleéltem magam a babába. most meg ez a 14.napom és feszül a méhem körül. aztsem tudom mi ez,mert a doki szerinte a peteérésem csak a 16 nspon lesz.segitsetek!
2008. máj. 23. 12:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
utolsó válaszoló:olvasd már el normálisan a kommentem,milyen ellentmondás?hol írtam én hogy hülye a kérdés?menj vissza általánosban,hátha meg tudják veled tanítatni az értelmezést,te szerencsétlen!bár a helyesírásodból ítélve,az elsővel kellene kezdened!!!hi-hi-hi
2008. máj. 23. 17:33
 12/28 anonim ***** válasza:
55%
én is igazat adok a z utolso válaszolonak. tényleg nemszabad a máaikat bántani és megbántani. mert annak oka hogy ő sokszor kérdezi meg ugyanazt . én is tudom mien az ha valakinek nemsoikerül a baba és fél már mindetől. és én is aztmondom hogy kérdezze meg sokszor ha nemkapott megfelelő választ mert a régi válaszokra már a kutya se tér visza . és engem nemzavart hogy sokszor kérdezett meg ugyanazt. ha téged zavart 2 váaszolo nemkell rá válaszolni! de nemkell leugatni. az ő lelkivilágát nemtudhatod
2008. máj. 23. 17:35
 13/28 anonim ***** válasza:
az utolso válaszolo vagyok! és pont akkor irtam a kommentemet mikor te . és nem neked adok igazat utolso válaszolo!
2008. máj. 23. 17:38
 14/28 anonim ***** válasza:
29%

Mekkora idióta barom vagy te!!!!!!!!!!!

NEKED KELLENE ELMENNED AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA!TE BAROM! MI A FASZNAK JÖSZ FEL ERRE AZ OLDALRA! KISGYEREK VAGY TE MÉG! HOGY ITT HI-HI -HI-ZEL .

2008. máj. 23. 17:41
 15/28 anonim ***** válasza:
63%
na pont ilyenek végett nem kérdezek ezen az oldalon mert tele van bunkókkal akik ide járnak szórakozni..
2008. máj. 23. 17:41
 16/28 anonim ***** válasza:
most ha te vagy az utolsó válaszoló,akkor miért az utolsó válaszolónak üzensz?
2008. máj. 23. 17:42
 17/28 A kérdező kommentje:
akkor takarodj erről az oldalrol!
2008. máj. 23. 17:44
 18/28 anonim ***** válasza:
ja,és tudnám még neked ajánlani a SZÉP MAGYAR BESZÉD című kötetet!!!minden nő szégyene vagy,hogy ilyen szavakat használsz,te alulképzett!!!
2008. máj. 23. 17:44
 19/28 anonim ***** válasza:
50%
AKKOE NEKED IS KELLENE EZ A KÖNYV!
2008. máj. 23. 17:46
 20/28 anonim ***** válasza:
JA ÉS HA IDIOTÁK JÁRNAK IDE TESZERINTED AKKOR TE MIÉRT JÁRSZ IDE? TE VÉLETLENÜL NEMEZZEL TÖLTÖD AZ IDŐDET?TE IDIOTA BAROM!
2008. máj. 23. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!