szia! Igen mi is tervezőben vagyunk. Már 4hónapja próbálkozunk.
2012. nov. 6. 11:11
2/18 anonim válasza:
Hát ha az számít, hogy ugy tervezem jövő julisban születik(azaz most teherbe kéne esnem)akkor igen, vagyok.:)nem szereztem be semmit am..de utánaolvastam rendesen, mert már 1 éve nem jön össze.....
2012. nov. 6. 11:11
3/18 A kérdező kommentje:
Mi még nem próbálkozunk majd januártól addig egy kicsit az étkezést átalakítottam meg most kezdtem el szedni vitamint.De már nagyon várom,hogy vajon egyből összejön-e!?
2012. nov. 6. 11:14
4/18 A kérdező kommentje:
És van esetleg valami különleges dolog amit esztek vagy tesztek a baba megfoganásáért?Azon kívül,hogy próbálkoztok ?:)
2012. nov. 6. 11:20
5/18 anonim válasza:
Szia!
Mi is januártól fogunk próbálkozni, Pont tegnap szereztem be a vitamint+ október közepén hagytam el a fogamzásgátlót.Nálunk harmadik baba lenne, és én is kiváncsi vagyok, hogy mikorra jön majd össze.Az első baba második hónapban kopogtatott, a második is hamar összejött, de sajnos nem maradt meg, utána a harmadik baba fogantatásának még a napját is tudom.Már az előző sikertelen terhesség utáni kontrollkor terhes voltam vele, csak még nem látszott az UH-on.
2012. nov. 6. 11:26
6/18 anonim válasza:
2es vok.
Hát mi mivel rég próbálkozunk, voltunk kivizsgáláson. Próbálunk odafighyelni a helyes táplálkozásra, én pezsgőtablettát iszok amibe van folsav meg C vitamin, a párom szedett egy darabig E vitamint, Én lemondtam a forró fürdőkről, kb ennyi..JA és melegen öltözök nehogy lebetegedjek....
2012. nov. 6. 11:27
7/18 anonim válasza:
Különlegeset nem eszem, de számolom a kalóriákat, és kicsit több gyümölcsöt, zöldséget próbálok enni, ezzel is felturbózom a szervezetem.
2012. nov. 6. 11:29
8/18 anonim válasza:
Mi is januárban kezdjük :) Addig olvasgatok, rendeltem már ovutesztet és hőmérőzök is, mivel elég szabálytalan a ciklusom, így jó lenne tisztában lenni addigra vele.
2012. nov. 6. 11:30
9/18 anonim válasza:
Nem volna kedvetek a Nőklapja Café-n tovább dumcsizni ebben a témában?Ha igen nyitnék rá topikot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!