Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megtennétek nekem, hogy...

Megtennétek nekem, hogy akinek vaterás one step pozitív tesztje van az küld egy képet róla? Csak össze hasonlítás képen.

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 10:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
csütörtökön leszünk 20 hetesek :) a 3. hónapban sikerült, úgyhogy kitartást neked! :)
2012. nov. 6. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia nekem ilyenek lettek illetve lefotóztam hogyan erősödött.Az elsők azok a zöldek a többi különböző másik tesztek!8 hetes km

[link]

2012. nov. 6. 19:06
 13/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megcsináltam a ma reggeli első tesztemet! Hááát kicsit kételkedem. Bár látom a második csíkot nagyon nagyon halványan, de még mindig nem az igazi. Lehet a holnap reggeli majd erősebb lesz?

nagyon szépen köszönöm a képeket, nagyon megörültem neki! Neked mindegyiken látszódott a két csík? Az enyémet talán az első kettőhöz lehet hasonlítani. De nehéz így megállapítani :(

Sajnos képet nem tudok feltenni, mert régi-régi telcsim van és eléggé kaka a kamerája, de a holnap reggelit megpróbálom a férjeméről feltenni.

Nagyon gratulálok nektek csajok a babóhoz, vigyázzatok magatokra és a kis pocaklakóra :)

2012. nov. 7. 09:12
 14/17 A kérdező kommentje:

[url= [link]

Na jó azért megpróbáltam, de nem hiszem, hogy sok minden látszódik rajta........

2012. nov. 7. 09:38
 15/17 A kérdező kommentje:

Az előző nem lett jó!

[link]

2012. nov. 7. 09:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!3-as vagyok..Gratulálok, szorítottam! Boldog babavárást Neked!

Én nem bírtam ki és tegnap délután teszteltem, ami sajna negatív lett.. Így arra jutottam, hogy nem esem már ennyire túlzásba, pénteken tesztelek csak reggel.. Majd írok, hogy mi lett, még azért bizakodom:)

2012. nov. 7. 14:07
 17/17 betta55 ***** válasza:

Szia!

Én nem látom rajta a 2.csíkot még negatívban sem!:-(

A következő tesztedet is felrakod,ha megkérlek?Nekem is ez a fajta tesztem van és jővőhét szerdán nem várom!Remélem babás vagy!drukk

2012. nov. 8. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!