Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megtennétek nekem, hogy...

Megtennétek nekem, hogy akinek vaterás one step pozitív tesztje van az küld egy képet róla? Csak össze hasonlítás képen.

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 10:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
megnézhetjük a tied?
2012. nov. 6. 10:47
 2/17 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért.. Nekem is ilyen van, és mivel késik már teszteltem 3szor is, de negatív. neked esetleg pozitív? Mert egy kicsit elbizonytalanodtam ebben a fajta tesztben.. Így engem is érdekelnek a vélemények!
2012. nov. 6. 10:47
 3/17 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen a negatív, tudom, hogy nem ezt kérted, de talán összehasonlításként jó lehet, ha a Tied pozitív.

[link]

Raksz fel képet?

2012. nov. 6. 10:55
 4/17 A kérdező kommentje:

Ma reggel teszteltem negatívat, tegnap délelőtt volt barna pecsételésem azóta semmi.

A mesimnek csütörtökön kéne megjönnie, addig várok. Olyan a teszt mintha az első pillanatban kijönne a két csík, aztán szépen lassan eltűnik :(

Azért gondoltam valaki tud nekem egy pozit mutatni :(

2012. nov. 6. 11:27
 5/17 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Nekem is teljesen olyan volt reggel, mintha rögtön 2 csík lenne aztán eltűnt (én azt gondoltam, hogy csak beképzeltem, de ezek szerint nem csak én jártam így). Szerintem holnap vagy holnapután vegyél gyógyszertárit, én is veszek, csak nem tudom, hogy meddig bírom ki tesztelést... Szorítok!
2012. nov. 6. 11:31
 6/17 A kérdező kommentje:

Én is várok holnap reggelig, aztán csinálok egy újat :) Ugye megírod mi lett veled?

Addig ha valaki erre téved és van egy gyönyörű szép kétcsíkosa akkor ossza meg veeeleeem.

2012. nov. 6. 11:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Persze, megírom. Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredményed, írd meg Te is légyszi!
2012. nov. 6. 11:47
 8/17 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2012. nov. 6. 11:52
 9/17 anonim ***** válasza:
sziasztok lányok! nekem is olyan volt,sajnos képet most nem tudok feltenni,de a nemvárt után a 2. napon lett iszonyatosan halvány a 10-es érzékenységű. sok sikert!
2012. nov. 6. 14:26
 10/17 A kérdező kommentje:
Szia! És lett baba belőle?
2012. nov. 6. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!