Hédi26 kérdése:
Mért nem esek teherbe? Pedig már 3 hónapja akkor vagyunk együtt párommal! Most meg csak egy napig volt meg a mensi csináltam tegnap egy tesztet és negatív lett :- (!
Figyelt kérdés
Mit tegyünk?segítsetek! azt tudni kell hogy párom erős cukros, nekem meg volt két kaparásom :-(2012. nov. 6. 08:14
1/7 anonim válasza:
hát akkor nem ártana orvoshoz menni a párodnak!!! egy évig teljesen normális ha nem jön össze a baba, persze tudom milyen idegörlő a várakozás... menjetek orvoshoz, vagy vegyél ovuláció tesztet , mérd a hődet, így többet megtudsz a saját testedről és akkor a doki orra alá dughatod a papírokat, nem fog hazazavarni, hogy tessék még fél évig próbálkozni. A kaparás miatt ne aggódj, nekem volt 3 mire szültem végre... ráadásul szülés után 2 héttel ki kellett kaparjanak még egyszer mert bent maradt egy placentadarab.
2/7 A kérdező kommentje:
De állítólag neki is volt már baba csak elvetették mert nem kellett az előző barátnőjének még baba!de ilyenkor neki milyen orvoshoz kell menni?és azt az ovulációs tesztet hol lehet kapni?én azért félek nagyon mert eddig első hónapra sikerült a baba most meg már 3 hónapja nem!de viszont előtte meg szettem fogamzásgátlót 2 hónapig az nem befolyásolja?
2012. nov. 6. 08:54
3/7 anonim válasza:
A fogigátló abbahagyása után nem tudom kell-e de én hagytam 3 hónapot a szervezetem regenerálódására, meg vártam, hogy legyen rendesen peteérésem, meg elkezdtem vitamint szedni.Így első próbálkozásra összejött a baba, aki már 4 éves, egészséges kisfiú.
4/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok! nekem is van már egy 4 éves kisfiam aki elsőre összejött!de szeretnénk a párommal egy közös babát! akkor lehet hogy azért nem jönn össze a baba?nekem most telik le a 3 hónap majd jövőhónap elején!
2012. nov. 6. 09:17
5/7 anonim válasza:
Figyeld magadon a peteérés jeleit, esetleg próbálkozz ovulációs tesztel, és így megtudhatod van-e, és ha van mikor peteérés.Ha egyáltalán nincs akkor orvoshoz kellene fordulni.
6/7 anonim válasza:
Tudom hogy ezt mondja mindenki neked hogy türelem, saját példámat látva én sem szeretem ha ezt mondják nekem, már lassan 5 hónapja próbálkozunk és még ő lenne az első babánk, mindig ovukor is együtt vagyunk , mégsem kopogtatott eddig hozzánk a gólya! Mi is csak várunk!! 1 év sikertelen próba után vizsgálják ki az embert! Hidd el ha az ember nagyon szeretné hogy jöjjön akkor pont fordítva sül el a dolog, lehet ha nem szeretnék ennyire babát én sem akkor már elsőre sikerült volna! Kitartás, én is egyre kevesebb türelemmel de várom a csodánkat!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
már három napja 36,8 a hőm nem tom hogy ez jót jelent e remélem igen 13 án volt ovum
2012. nov. 15. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!