Miért nem akarok a kisfiamnak testvért?
2.5 éves a kisfiam.Tegnap lett egy pozitív tesztem ami annyira megviselt hogy egyszerüen mással nem is tudok foglalkozni.
A férjem szeretné hogy megtartsuk,én nem.
Itt nem az anyagiak miatt gondolkodok,hanem mert egyedül vagyok a fiammal.Férjem külföldön van,nagyszülők messze vannak.Nagyon megterhelő így 1 gyerekkel is.
És szerintem nagyon önző vagyok.Úgy érzem hogy jelenleg csak a kisfiamat tudom szeretni,imádni.Mindíg együtt vagyunk,ketten.
Megszoktam hogy ha nehezen is de elintézek vele ügyvédet,orvost bármit.Jelenleg nem birok elképzelni még egy gyereket.3 szépen eléldegélünk..
Segítsetek.Ma d.u. megyek az orvoshoz.Eddig azzal a gondolattal hogy nem tartom meg.De minden órában ez változik.
Ne bíráskodjatok felettem így is nagyon nehéz.
Én nem érzem azt hogy jó anya tudok lenni 2 gyereknek.Valamikor már a fiamra is kevésnek érzem magam.
Mit vársz? Mit mondjunk?
Ez rátok tartozik, a ti döntésetek,
Nekem bőven belefér a két gyerek az életembe, imádom, hogy ketten vannak. Csak magamból indulok ki, én megtartanám, de mi terveztük a másodikat is.:)
Nem fog tetszeni amit mondok.
DE te aki ennyire de ennyire nem akar gyereket volt a legfeleleötlenebb, még annál is felelötlenebb mint egy tini aki gumi nélkül csinálja.
Mert te egyáltalán nem akarsz még egy gyereket, és még is nem megfelelöen védekezttél. nagyon jól tudod hogy a gyógyszer mellett simán teherbe lehet esni, ha biztosra akar menni valaki akkor gumit is kell használni.
Viszont a férjednek is van bele szólása ebbe, és ha a férjed megtartaná, te meg elveteted akkor ne csodálkozz ha pár év múlva elhagy a férjed, mert ö ezt nem tudja feldolgozni, és habár most bele megy az abortuszba de késöbb csak emészti magát, és egyszer csak elege lesz belöled és ott hagy.
Köszönöm a kedves segítséget.
A férjem tudja hogy milyen nehéz egyedül.Ezt mondta ő is meg hogy ezt magamban kell eldöntenem.
Szerintem nagyon kimerült vagy és csak a rossz oldalát látod. Ha megtehetitek, menjetek el kirándulni egy napra hárman, kikapcsolódni kicsit, egymásra figyelni és kipihentebb fejjel és testtel meghozni ezt a döntést.
Én 12 éve gumizok, kétszer nem tettem (gyerektervezés miatt) mindkettőből baba lett. Oka van h ez a baba még gyógyszer mellett is megfogant. De természetesen a döntés a tiétek, van még pár heted mérlegelni, nem kell elkapkodni sem egyik irányba, sem a másikba.
Köszönöm utolsó.
Anyukám is ezt mondja ne kapkodjak.Beszéljük meg a férjemmel.Sajnos csak telefonon tudunk most beszélni de próbálunk jó megoldást találni.
én semmilyen okos tanácsot nem tudok neked adni,mert több gyerekem van,imádom őket el se tudom képzelni másként.
Mindenhogyan nehéz nekünk is,de hatalmas boldogság.
Egy dologról nem beszéltél,ami szerintem a legfontosabb.
Az egyik legszebbet és legfontosabbat nem adod meg a gyermekednek:a TESTVÉRT.
Nekem van imádom és a gyerekeim is imádják egymást.(pedig a nagy 4évig egyke volt)
Én személy szerint nagyon sajnálom az egyke gyerekeket!
Lelki támogatást ne idegenektől várj, hanem a családodtól.
De komolyan mit vársz?
Azt, hogy azt mondjuk vetesd el, vagy azt, hogy ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!