Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késői beágyazódás? Mikor is...

Késői beágyazódás? Mikor is lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Olvastam a késői beágyazódásról, igazából azt hogy mit jelent vagy hogy hogyan is van azt nem értem.. segítene valaki??

"Néhány nő enyhébb vérzést észlel a megtermékenyítés után 10-14 nappal. Ezt beágyazódási vérzésnek nevezik, amelyet a pete okoz, amint beágyazódik a méhbe."

Pénteken véreztem meg szombaton vasárnap meg ma pecsételős barna folyás..

Létezhet ,hogy ez késői beágyazódás és akkor a tesztem érthető,hogy negatív hiszen nem elég a HCG tartalom a szervezetembe..?!

Kérlek segítsetek :)

2012. nov. 5. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:

A teherbeesés után két héttel mutathat a teszt pozitivat.

Viszont a peteérés sok esetben nem középidöben van, hanem akár közvetlen a menzesz elött vagy közvetlenül utána. A beágyazódás természetesen a megtermékenyitéstöl számitott kb. 14 nap, ezért ha késöbb volt peteérésed, akkor a beágyazódás is késöbb lesz, és a teszt is csak késöbb mutatja ki a terhességet.

2012. nov. 5. 19:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm... hát remélem sikerült, holnap elmegyek nődokihoz ..remélem ő már jókat tud mondani :)
2012. nov. 5. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
A doki még nem fog látni semmit. Vagy csak megvastagodott nyálkahártyát, vagy valami kis petezsákra utaló jelet, de szívhangot még nem. Nyugodtan várd ki a pozi tesztet, és utána egy-két héttel menj el.
2012. nov. 5. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha véreztél, akkor kicsi az esélye a terhességnek. A beágyazódási vérzés igazából nem vérzés, hanem csak barna maszatolás. De ha 3 napot is véreztél, akkor az nem lehet inkább menzesz? Várj pár napot, csinálj egy tesztet. Orvoshoz még felesleges menni, semmit sem fog tudni megállapítani.
2012. nov. 6. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!