Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás után lehetséges...

Beágyazódás után lehetséges mensi? Vagy akkor egyszerűen nem estem teherbe?

Figyelt kérdés

2012. aug. 31. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de nagyon ritka. Erre nem lehet alapozni. A köv. mensi tud erre úgymond "választ adni". Meg egy teszt annak a környékén. De ne nagyon reménykedj.
2012. aug. 31. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez most költői kérdés volt? Ha terhes vagy (márpedig ha történt beágyazódás, akkor az vagy) akkor nem menstruálsz. Van akinél előfordul némi vérzés szerű, de ha úgy jött meg mint máskor, akkor az menstruáció, és nem estél teherbe.
2012. aug. 31. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem olyan volt mint mikor megjön. Más volt a színe és kevesebb volt, de több napig tartott. De mindegy, akkor próbálkozunk tovább. Köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 31. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor a biztonság kedvéért tesztelj egyet.
2012. aug. 31. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pont így vagyok vele...hétfőn megjött,tartott 2 napig,1 nap semmi, és most egy picit barnázgatok. Szerdán amúgy csináltam egy tesztet,mert rosszul voltam (émelygés, mellfeszülés és társai...) és pozitív lett. Másnap is csináltam és azon még erősebb lett a vonal. Szóval "lehetséges"!
2012. aug. 31. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!