Ma reggel megjött a menzeszem de a hőm (hüvelyben merve) reggel 37. 0-volt! Ez miért van?
A hasam sem görcsöl mint szokott és a mennyisége is kevesebb de vannak alvadt vérarabok is sajna:(
Valószinű még így a baba?
Ha jól értem, az a kérdés, hogy terhes vagy e, holott menstruálsz?
Szerintem nem valószínű :-(
Bár állítólag van aki 4. hónapig menstruált, de ez sztem elég szélsőséges eset...
szia. bármi meg történhet. Mi nem terveztünk babát, eszünkbe se volt mert fiatalok vagyunk. 22-24.
1 évig megszakitással plussz gyógyszerrel védekeztünk. 1x elment bennem, de a tabi miatt nem aggódtunk. Aztán tegnap voltam orvosnál, és kiderül 4.-ik hónapot töltöm hétvégén. Hihetetlen mi? És még a mensim is megvolt. Hétvégén kéne megint megjönnie, hát kiváncsi leszek rá. De ha már igy történt, akkor várjuk a babát örömmel. Neked is ott van az esély. drukk
köszi a választ
de nállam ez az érdekes ma reggel és már alig-alig van valami elég még tisztasági is és csak akkor látszik a vér ha megtörlöm én is reménykedek de már van 1 kislányom vele nem volt ilyesmi
gratulálok a babához:)
Csináltál már tesztet? Kíváncsi lennék mi az eredmény. A hő alapján még reménykedhetsz, bár ehhez jó lenne tudni milyen volt eddig a görbéd. Itt az enyém abból az időszakból amikor összejött a baba. Amint látod volt 3 fázis aztán elkezdett mégiscsak le-fel ugrálni...
már csináltam 3 tesztet mind-,de jövőhéten megyek dokihoz mert már ideges vagyok hogy milehet remélem baba
de a hasamalja még most is egyfolytában szurkál az miért van?
a hőm mindig ugrándozik,van mikor 1-2 tizeddel kevesebb vagy több reggel szoktam mérni
a napközbeni hő az nem számít egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!