Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 Negatív teszt után mennyi...

2 Negatív teszt után mennyi az esélyem?

Figyelt kérdés
Ma (azaz Hétfőn) kellett volna megjönnie ennek ellenére pénteken megjött tartott péntek-szombat-ig és ELMÚLT.Vasárnap reggel ilyen barnás folyás jött de nagyon picike és ma egy pici vér jött. Csináltam tesztet mind a kettő negatív lett A peteérésem Október 23.án volt és akkor megszakítással voltunk a párommal. Fel vagyok puffadva állandóan és néha émelygek a gyomrom liftezik és el tudnék aludni sokszor... Arra gondoltam holnap el megyek nőgyógyászhoz, szerintetek mennyi az esély hogy baba legyen a dologba?? Ki tudja már mutatni az UH ha babóca van??:)
2012. nov. 5. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, kimutatja.

Bár ne éld bele magad, hogy baba lesz

2012. nov. 5. 17:14
 2/8 A kérdező kommentje:
és a vérzésről mi a véleményed??:( nagy gond lehet??:(
2012. nov. 5. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én inkább valami hormonzavarra gyanakodnék, ami előfordul néha. Esetleg felfázás, fertőzés. (Bár azt nem írtad, mikor csináltad a teszteket.)
2012. nov. 5. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:
vasárnap csináltam...
2012. nov. 5. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Értem... hát akkor én nem sokat adnék arra, hogy babás vagy, ilyenkorra már kimutatná a teszt. Gondolom, ez most úgysem tragédia, hisz aki babát akar, az nem védekezik egyáltalán.
2012. nov. 5. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt napján volt pecsételő barnázás ami el is tartott 7-8 napig de csak pár csepp volt. A nemvárt napján teszteltem pozitívat.
2012. nov. 5. 22:59
 7/8 Pánczél ***** válasza:
0%
Bocsika de semmenyi :/ sajnálom menny és dugd szrá magad! kihasználhartod légy qrva
2012. nov. 8. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, te normális vagy úgy egyébként??? Ilyen bunkó suttyó érzéketlen tahó állat hogy tudsz lenni??? :O

Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni a témához, akkor tartsd meg magadnak a baromságaidat!!!

(Többiektől elnézést, de ezen most kiakadtam nem kicsit...)

2012. nov. 16. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!