Ti mit gondoltok? Lehetek terhes? Szorítanátok nekem?
Vasárnap teszteltem egy pozitívat! Nem igazán akartam elhinni, ezért elszaladtam a boltba egy két db-os más márkájú tesztért, és a hétfő reggeli szintén pozitív lett:) Ekkor már elhittem, de azért megcsináltam a harmadikat is, ha már volt egy, ma reggel, és természetesen az sem mondott mást. Csak az a furcsa, hogy az elsőnél ekkorra már erősödött a szaglásom, és a gyomrom is égett egy picit, most meg semmi ilyesmi egyelőre... Habár azt tudom, hogy minden terhesség más és más, úgyhogy kezdem ezt elfogadni. Inkább örülnöm kellene, a babának is, és annak is, hogy még jól érzem magam. Csak a méhem és a csípőcsontom környéke feszül picit, és olykor megfájdul a derekam.
Azt hiszem jövőhéten érdemes leghamarabb orvoshoz mennem, de múltkor is ebben az időben még elküldött, mert nem igazán látott semmit (csak petezsákot, természetesen, de szívverést nem), úgyhogy ha minden rendben lesz, talán két vagy három hét múlva megyek el vizsgálatra. Addig is veszek MagneB6-ot, és valamiféle multivitamint, folsav maradt múltkorról. Vigyázok magunkra, puszi nektek :)
Köszi
Azért neked is, és a többieknek is szorítok.
:) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!