Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok? Lehetek...

Ti mit gondoltok? Lehetek terhes? Szorítanátok nekem?

Figyelt kérdés
Október 13-án volt az utolsó mensim első napja, tehát a mai, elvileg a ciklusom 24-ik napja. Többször is voltam védekezés nélkül együtt a párommal. Tegnap óta ég a gyomrom, és mindjárt megjön érzésem van, pedig legfeljebb 1 nappal hamarabb szokott ez az érzés leghamarabb jelentkezni a menzeszem előtt. A ciklusaim általában 28 naposak, legalábbis voltak, fél éve volt egy vetélésem, azóta 26-27 naposak inkább. A mellem nem feszül, nem érzékeny, pedig legutóbb, mikor babát vártam, az volt. Mit gondoltok? Szerintetek mikor érdemes leghamarabb tesztelnem?

2012. nov. 5. 14:40
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Háát.. azt hittem, mostmár tuti, de még mindig nincs vérzés... Nektek szurkolok, és próbálok kicsit bizakodni, hátha
2012. nov. 6. 17:46
 12/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok, van már nálatok valami? nálam még mindig semmi csak az alhasi görcsölés, meg a bizonytalanság.....nehezen viselem már. Nem akar telni az idő. Kitartást nektek, sok sikert a továbbiakban.:)))
2012. nov. 7. 17:27
 13/27 A kérdező kommentje:
Nálam továbbra sincs semmi... úgyhogy reménykedek, és nektek is szurkolok
2012. nov. 7. 17:54
 14/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Természetesen én nem bírtam ki, és mai is teszteltem, bár tudom ez is korai. (én vagyok aki már tesztelt egy negatívot)25-ös tesztem volt már csak, és extra halvány a második csík. Szerintetek van olyan, hogy csak a helye látszik a csíknak? Mert férjem szerint ez csak az. :( Pénteken jön meg a 10-es teszt, akkor próba megint. Nálatok mizu? Drukkolok nektek.
2012. nov. 8. 06:50
 15/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vagyok akinek okt 5-én volt meg utoljára. Még nálam sincs semmi,ma tartok a 35. napon(átszámolva ma tölteném az 5. hetet). Tesztelni nem merek, mert így még legalább a reményem megvan...:) Olyan sok helyen olvasom,hogy a 10-es erősségű teszt jobb, mint a 25-ös. Eddig pont másképpen gondoltam,tévedtem? Nekem Gábriel 25-ös van, a múlt szombaton(3-án), teszteltem vele egy abszolút negatívat, szerettem volna legalább halvány csíkocskát látni, de hiába nézegettem.:( nálatok volt legalább halvány 2. csík? mikor mentek dokihoz, mert többen is azt írják, hogy 6-7 hétnél nem érdemes hamarabb, mert úgy sem tud a doki sem sokat mondani?! Nagyon szorítok nektek, persze magamnak is.:))) Majd írjatok, hogy mik a fejlemények nálatok.

2012. nov. 8. 11:22
 16/27 A kérdező kommentje:

A 27-ik napnál tarok, és még csak az ínyem vérzett egy alma héjától... Vagyis még nem jött meg:) De fájdogál -szurkál- a hasam. A mellem továbbra sem érzékeny, de olyan vagyok mint egy kisbaba, ami annyit takar, hogy evés után muszáj büfiznem, különben fáj a hasam, és folyton aludnék. Emellett képes lennék minden megható dolgon elbőgni magam... Szóval én így vagyok.

Az orvoshoz pedig leghamarabb tényleg a 6-8-ik héten érdemes először menni, mert hamarabb nem igazán tudnak mit mondani. Engem is 5 hetesen elküldtek azzal, hogy petezsákot lát, de még a kicsi szive sem dobog, menjek vissza egy hét múlva.

2012. nov. 8. 18:22
 17/27 anonim ***** válasza:
Már nem bírtam tovább várni, ma teszteltem reggel, de sajna újra egyértelmű negatív. Mensi sehol. :( Tényleg nem tudom mit tegyek? Lehet az, hogy a tesztem nem jó, vagy már csak bebeszélem magamnak? Rettenetes ez az érzés, már azt sem bánnám, ha inkább megjönne, csak a bizonytalanság múlna el. Nálatok mizujs? Remélem jobb hírekkel szolgáltok, szorítok nektek!!!:)))
2012. nov. 9. 15:26
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát, nálam 28-ik nap, és semmi. Már nincs nincs mindjárt megjön érzésem, csak folyamatosan olyan, mintha feszülne a méhem. Nem görcsöl, nem fáj, csak olyan fura. Tünet semmi, úgyhogy fogalmam sincs mit gondoljak. Ha nem jön meg se ma, se holnap, szerintem vasárnap, vagy legkésőbb hétfőn tesztelek. Majd megőrülök, hogy tudjam mi a helyzet, de sajnos máskor előfordult már, hogy egy hetet is késett.. Szóval várok.
2012. nov. 9. 17:43
 19/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem jött meg ma mégsem a teszt, majd talán holnap. Én vagy beszedtem valami vírust, vagy tünet, de egész nap hányingerem van. Nem csak reggel. Reggeltől estig. Ez van.

Drukkolok nektek. Addig jó, míg nem jön meg. :)

2012. nov. 9. 19:14
 20/27 anonim ***** válasza:

na mi lett, teszteltél? Van babád? egyébként itt megnézhetitek, hogy mikor lehet pozitív teszt:

[link]

leírja, hogy mikor kell együtt lenni, hogy mikor van beágyazódás, és hogy mikor mutat pozit a teszt

2012. nov. 10. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!