Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek, hogy ha futok...

Szerintetek, hogy ha futok futópadon és tervezzük a második babát, futhatok addig amíg nem sikerül vagy hagyjam abba?

Figyelt kérdés
most vagyok peteérés utáni 7.napon.Nem tudom,hogy ha futok akkor sikerül e a beágyazódás vagy csak ártok a futással....
2012. nov. 5. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat érdemben nem tudok hozzá szólni de ez a kérdés engem is érdekel. Mert én is rendszeresen szoktam járni futni és mi is a kistesót tervezzük.
2012. nov. 5. 16:00
 2/11 A kérdező kommentje:

:) nem válaszolt senki konkrétat így felhívtam a dokimat az asszisztens nője vette fel,tőle megkérdeztem ő azt mondta,hogy lehet csak ne maratont fussak :)

7-8 km-t szoktam 50 perc alatt szerintem ez nem számít maratonnak vagy nem tudom...

2012. nov. 5. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a válaszodat. :) Ti mikor kezditek el a próbálkozást? Mi még nem tudjuk, hogy idén vagy csak januártól. Bár én minnél hamarabb szeretnék a lányomnak testvért. Te sportolsz valamit a futás mellett?
2012. nov. 5. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:

A sport es a jo kondi segiti a ver jo aramlasat es minden szervet o2 lat el igy a mehet huvelyt is.

Sportoljatok egeszseges es segiti a teherbe esest is!!

Ha megszoktad a futast akkor fuss amennyit szoktal A terhesseg alatt is lehet a 24 hetig utana mar kicsit nyulni fognak a szallagok es kellemetlen lehet.

Nemreg voltam egy symposiumon terhesseg es sport ott errol volt szo tudomanyossan is hogy jot tesz es tobb kismamanak kene sportolnia mozognia a verkeringes es o2 miatt.Hogy a mai kismamak lustak nincs kondijuk igy nehezen szulnek hosszan vajudnak es sok terhessegi panaszuk van es tul sokat hiznak a mozgas hianya miatt.

2012. nov. 5. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Én 3 hónaposan még lovagoltam. Viszont azt mondták, vagy is talán olvastam valahol, hogy arra kell figyelni, hogy a pulzus ne emelkedjen nagyon magasra, mert az nem jó a babának.
2012. nov. 5. 19:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Mi már próbálkozunk 3 hónapa :) Sajna idáig még eredménytelenül :( azért is kérdeztem a futást,hogy nem e ez a gond,de akkor nem ha egészséges a sport a kismamáknak is. Persze ha terhes leszek biztos nem fogok csak kocogni :)
2012. nov. 5. 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezzel az a baj, hogy a baba már azelőtt be akar ágyazódni a méhbe mielőtt te észrevennéd, hogy terhes vagy.... és a futás sajnos megakadályozhatja abeáhyazódást. Szerintem ha sportolni akarsz akkor ússz... az még jót is tesz :)
2012. nov. 5. 23:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy úszni nem tudok :(
2012. nov. 6. 09:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha a futas megakadalyozna a beagyazodast akkor milyen egyszeru lenne fog gatlas szex utan futunk egy kort!!!

komolyan sport nagyon oke a mama pulsusa nyugodtan emelkedhet maximumra is akar mert a szerveszet ugyis elobb a babat latja el aki semmiben nem fog hianyt szenvedni.

Higyetek el tudomanyossan kiprobaltak allatkiserletekkel is sport jot tesz babanak mamanak a terhesseg elott es alatt is!!

2012. nov. 6. 09:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez csak részlet egy cikkből:

Figyelj, hogy pulzusod sose szökjön fel az egekig! Edzésmúlttól és életkortól függ, de kezdőknek a percenkénti 140-150-es pulzusszám az ideális. Ez a relatív magas frekvencia se tartson tovább 20 percnél!

Sose menj el terhelhetőséged végső határáig, mert ha túlhevül a tested, az árthat a babának. Ha edzés közben tudsz beszélgetni, az azt jelenti, hogy nem túl nagy a megterhelés.

A többi itt van:

[link]

5-ös voltam

2012. nov. 7. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!