Szerintetek, hogy ha futok futópadon és tervezzük a második babát, futhatok addig amíg nem sikerül vagy hagyjam abba?
:) nem válaszolt senki konkrétat így felhívtam a dokimat az asszisztens nője vette fel,tőle megkérdeztem ő azt mondta,hogy lehet csak ne maratont fussak :)
7-8 km-t szoktam 50 perc alatt szerintem ez nem számít maratonnak vagy nem tudom...
A sport es a jo kondi segiti a ver jo aramlasat es minden szervet o2 lat el igy a mehet huvelyt is.
Sportoljatok egeszseges es segiti a teherbe esest is!!
Ha megszoktad a futast akkor fuss amennyit szoktal A terhesseg alatt is lehet a 24 hetig utana mar kicsit nyulni fognak a szallagok es kellemetlen lehet.
Nemreg voltam egy symposiumon terhesseg es sport ott errol volt szo tudomanyossan is hogy jot tesz es tobb kismamanak kene sportolnia mozognia a verkeringes es o2 miatt.Hogy a mai kismamak lustak nincs kondijuk igy nehezen szulnek hosszan vajudnak es sok terhessegi panaszuk van es tul sokat hiznak a mozgas hianya miatt.
Ha a futas megakadalyozna a beagyazodast akkor milyen egyszeru lenne fog gatlas szex utan futunk egy kort!!!
komolyan sport nagyon oke a mama pulsusa nyugodtan emelkedhet maximumra is akar mert a szerveszet ugyis elobb a babat latja el aki semmiben nem fog hianyt szenvedni.
Higyetek el tudomanyossan kiprobaltak allatkiserletekkel is sport jot tesz babanak mamanak a terhesseg elott es alatt is!!
Ez csak részlet egy cikkből:
Figyelj, hogy pulzusod sose szökjön fel az egekig! Edzésmúlttól és életkortól függ, de kezdőknek a percenkénti 140-150-es pulzusszám az ideális. Ez a relatív magas frekvencia se tartson tovább 20 percnél!
Sose menj el terhelhetőséged végső határáig, mert ha túlhevül a tested, az árthat a babának. Ha edzés közben tudsz beszélgetni, az azt jelenti, hogy nem túl nagy a megterhelés.
A többi itt van:
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!