Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Át tudná ezt a képet valaki...

Petraa8621 kérdése:

Át tudná ezt a képet valaki nekem negatívba rakni hogy látszódik-e a 2. csík?

Figyelt kérdés
Én mintha látnám de nem tudom.
2012. nov. 5. 13:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

akik nem látnák!!!!Amugy gratula!

[link]

[link]

2012. nov. 5. 14:44
 12/25 A kérdező kommentje:

Ezeket ma délután csináltam.Szerintetek?

[link]

2012. nov. 5. 14:55
 13/25 anonim ***** válasza:

Halvány! Nekem is ilyen volt 27.én aztán erősödött aztán 2.án úgy döntött hogy elmegy :(

Remélem neked több szerencséd lesz Gratulálok!

2012. nov. 5. 15:17
 14/25 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem elsőre olyan halvány volt, hogy mindenki hülyének nézett, de biztos voltam benne, hogy baba lesz, egy hét múlva még mindig nem jött meg és még igaz akkor halványan de pozitív lett! :D Nyugi ezen elég egyértelmű, hogy baba lesz! :D Nyugodj meg! Sok boldogságot kívánok!
2012. nov. 5. 15:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!Nem nagyon merek ezeknek a teszteknek még hinni,bár 3-ból 3 az biztos nem véletlen!!Eddig egyetlen tesztem sem volt ilyen.4 éve próbálkozunk,de eddig semmi.Papír szerint holnapra nem várom,de az inszem miatt viszont nem tudom.Nagyon szeretnék hinni a teszteknek.
2012. nov. 5. 15:34
 16/25 anonim ***** válasza:

A sima teszten látom a negatívoson nem!(Én halkan gratulálok)!Bízz benne valami elindult!

Ha nem bízol benne menj el HCG vérvételre!

2012. nov. 5. 15:36
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát szeretnék,csak nem tudom hogy háziorvos írhat-e beutalót,mert ahova én járok az 120 km-re van.De a dokim csak jövőhéten fogad.
2012. nov. 5. 15:40
 18/25 A kérdező kommentje:

[link]

ezen talán jobban látszik.Szerintetek???

2012. nov. 5. 17:23
 19/25 anonim ***** válasza:

4év után elhiszem,hogy nehéz elhinned,de ezek a tesztek pozitívak!!

Igaz halványabban látszik,de azok.

Nekem is ilyen volt nemvárt előtt!

Gratulálok!!!

22hkm

2012. nov. 5. 19:29
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát nagyon-nagyon reménykedek.Holnapután megcsinálom a digitális tesztet,a clearbluet,ott nincs halvány csík,ott pozitív vagy negatív van
2012. nov. 5. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!