Az ovutesztet a ciklus melyik napján kell elkezdeni használni?
Tegnap vettem 5 db-ot, és nem szeretném csak úgy ellövöldözni. A ciklusaim sosem pontosak, de a hőmet mérem. Amikor leesik a hő, vagy amikor felmegy, vagy amikor stagnál, akkor célszerű kezdeni a tesztelést?
Tök új vagyok a témában, azért kérdezem, és köszönöm előre is a válaszokat!
Ha nem pontos a ciklusod, akkor elég nehéz megmondani pontosan, hogy melyik 5 napban esélyes az ovulációd. A használati utasításban le van írva, hogy milyen ciklus esetén kb hányadik napon kell elkezdeni használni. Szerintem szerezz be még egy-két dobozzal, mert ha tényleg rendszertelen, akkor előfordulhat, hogy nem csak 5-öt kell egymás után elhasználnod ahhoz, hogy megtudd, mikor érdemes akcióba lendülni!
Egyébként nekünk segített a teherbeesésben, már az első alkalommal, mikor "zöld utat" mutatott, összejött a baba.
Sok sikert!
Általában hány napos a ciklusod?
Amikor elindul a hőd felfelé, akkortájt van ovulációd. de ekkor tesztelni már késő, ezezn a napon már negatív. Ovuláció előtt három-öt nappal érdemes elkezdeni a tesztelést. Aztán minden pozitív és az azt követő első negatív napon kell babáért szeretkezni.
ha kérdésed lenne még, tedd fel bátran, illetve olvasad el a linket, amit csatoltam! Nagyon hasznos, és kimeríthetetlen információk vannak rajta a terhességről és teherbeesésről.
Azért valamennyire meg tudod saccolni. (nyálka alapján pl.)Szerintem akkor, amikor leesik. De ha nagyon nem pontos a ciklusod, számíthatsz rá, hogy egy csomag nem biztos, hogy elég lesz.
Én többet vennék és ahogy közeledik a feltételezett pé, úgy csinálnám folymatosan. Sokkal pontosabb, mint a hőmérő.
Sok sikert!
Jaj, köszi Nektek is, hogy irtatok, még pötyögtem, addig jöttek a válaszok. A linket megnézegetme majd, sok jót hallottam már az oldalról.
A hőm szerint most PÉ-m sem volt, úgyhogy ez a hónap már szerintem amúgyis füstbe ment, ezért gondoltam a tesztre.
Szia! Én is azt tanácsolom,h. vegyél még tesztet! Én a babaneten vettem ott ovu és terhességi teszt is van(115ft),ha sokat veszel,akkor még olcsóbb. Én most vettem 50 db-ot postaköltséggel együtt 4900 ft ért. Szerintem megéri nagyon!!
Szurkolok Neked!!! Várom a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!