Segített valakinek a fogamzás teakeverék?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?2009. aug. 12. 07:32
1/3 A kérdező kommentje:
Látom senkinek. Azért én csak elkezdem inni.
2009. aug. 12. 10:08
2/3 anonim válasza:
Szia!
December óta próbálkoztunk babaprojecttel,áprilistól kezdtem inni a fogamzás teakeveréket és ettem a barátcserje kapszulát, május 30-án volt menzim utoljára, teherbe is estem. Ha ezt nézem szerintem segített.
Igaz sajnos holnap megyek missed ab. műszeres befejezésre, mert elhalt a 9 hetes babám múlt héten és nem kezdtem el vérezni.
Mindenesetre, hétfőtől újra inni fogom, mert én hiszek benne. Nagymamám gyógyfüvekkel is foglalkozó gyógyszerész és Ő is javasolta, HISZEK neki, nem csak azért mert a mamám.
V.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami történt veled!!!
Remélem mielőbb sikerül ismét teherbe esned!
2009. aug. 13. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!