Nagyon vékony kék vonal a + jelen a clearblue teszten két nappal menstruáció előtt. Ez pozitivat jelent szerintetek? Holnap kellene megjönnie.
Kedves 7.! Ha annyira butaságot írtam, nézd már meg a képeket! Aztán gyere, és okoskodj! [link]
Tudod, először utánanézünk, aztán okoskodunk!!!
kedves utolso nem tudom csináltál e ilyen tesztet vagy van e babád de én tapasztalatbol irtam amit irtam....nem fogok veled vitatkozni
9+2hkm
Kedves utolsó!
A képekkel nehéz vitatkozni, és a leírásban is szerepel, hogy akkor pozitív, ha a függőleges és a vízszintes vonal egyforma vastag! (Tudod, a linkben is szerepel 3 kép, na nézd meg őket.)
És köszönöm, van babám, aki már nem is annyira baba. Csináltam én is ilyen tesztet... Szóval én is tapasztalatból írok.
Mindegy ezen nem fogok vitatkozni. Ha nem egyforma, negatív, és ennyi.
Dehát 13-as! Ott a link a 8-asban amit a nem vitapartnered belinkelt,kettő is és mondja,hogy azok pozitív tesztek, tehát nem értem mit tiltakozol, látod, hogy előfordulhat!
Engem inkább most az érdekel, megjött-e a Kérdezőnek, tegnap kellett volna ugye?:)
3-as 10-es voltam.
Abban a "keretben" akkor jelenik meg bármilyen vastagságú csík,ha van a vizeletben hcg ,ami terhességre utal általában!
Lehetnek eltérések,sőt menstruáció előtt közvetlenül adhat téves pozitív jelet,de annyira nem jellemző!
Szóval igy láttatlanban,azt mondanám pozitív lehet a tesztedd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!