Így is lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
Nekem okt.7.én megjött és kiszámoltuk a peteérésem kb 22.23.-ra esik akkor együtt voltam a barátommal nem ment el belém de úgy tudom az előváladék is tartalmaz megtermékenyíthető hímivarsejtet, és hát mostanáig teljesen a terhesség tüneteit éreztem mellfájás megduzzadtak néha hányinger. (Hozzá kell tennem volt egy abortuszom meg gondolatlanságból és akkor nem véreztem terhesség elött) most viszont 5nappal a nemvárt előtt "megjött" közepesen erős vérzés. Hozzáteszem nagyon szeretnénk babát, és most dilemma ,hogy így is lehetek-e terhes. Aki tudna segíteni kérem válaszával tegye meg.. Köszönöm..
Egy aggódó lány!!
2012. nov. 3. 11:23
1/3 anonim válasza:
Ha megjött akkor nem valószínű hogy terhes vagy.De ha szeretnétek babát akkor miért száll ki a barátod?Van aki az előváladéktól is terhes lesz,de kisebb az esély hogy úgy sikerül.Ha az megnyugtat tesztelj.
2/3 anonim válasza:
Ha babát szeretnél akkor az előváladék sajnos édeskevés hozzá.Persze csodák vannak de akkor is..Csináljátok rendesen:)
3/3 anonim válasza:
itt számold ki magadnak a dolgot és tesztelj azon a napon amikor írja. Egyébként igen lehetsz babás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!