Ha nem írom, vagy nem tudom a pontos dátumot, hogy mikor jött meg az utolsó menstruációm, azért leszidnak a nőgyógyászaton?
Az egyetlen egy rossz dolog, amit ilyenkor tehetsz, h elkezdesz magyarázkodni, h "hát én nem tudom pontosan, ne szoktam követni..." stb. mert őszinte leszek, hü.lének fognak nézni. Ha már terhes vagy, gondolkozz el , h kb. mikor jöhetett meg, volt-e aznap vmi dolog, vagy előtte /utána, csak tudod, h mondjuk egy hónapja volt kb. és mondj egy napot.
Ha még nem vagy terhes, csak tervezed, akkor meg jobb lenne, ha innentől vezetnéd!
Én is csak egy éve vezetem rendszeresen a ciklusaimat. Kb-ra tudtam mindig, hogy mikor jött meg de őszinte leszek sokkal könnyebb így, mert ha nem vagyok biztos benne akkor megnézem a naptárat.
Viszont tényleg ajánlom már most, mert így vagy képben, hogy kb hány napos a ciklusod, minden rendben van e.
Persze ettől még nem fogják leszedni a fejed de nem kell magyarázkodni. Kb-ra szerintem te is tudod, hogy mikor volt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!