Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már tesztelhetek? Mit csinálja...

Már tesztelhetek? Mit csináljak? Részletek lent. SOS!

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy pont ebben a ciklusban nem mértem a hőmet (nyaralás stb.). Egy átlagos ciklusom kb. 31-33 napos szokott lenni. Múlt hét péntekre, azaz 7-re nem vártam. Nem is jött a mai napig. Szerintetek teszteljek? Elhatároztam, hogy megvárom a pénteket, de nem bírok Magammal. Másokor már a mensi előtt jó egy héttel nagyon szokott fájni a mellem, most semmi. A hasam egy kicsit feszül néha, főleg szombaton, mintha fel lennék fázva. Többet eszek, de ez is mensi előtti tünet szokott Nálam lenni. Hőm minden nap 0,1 fokot feljebb megy. Imádkozom, hogy ne essen le. Mire számítsak szerintetek. Apropó hő, az átlagom kb. 36,5-36,6 szokott lenni, most mérem egy pár napja és 36,7-ről indult múlt hét pénteken (na gondoltam ez már jön) és azóta csak nőtt 36,8-37,0, ma volt 37,0. Jaj, segítsetek légyszi. Mit csináljak?

Nagyon köszi a segítségeteket.

2009. aug. 11. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolsó: Hát sajna nem tudom h mi lehet! Lehet h tényleg korai volt, de várj sztem 2napot és csinálj egy másikat! Drukkolok neked majd írj esetleg
2009. aug. 12. 18:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam . Alig lehetett látni az első teszten a 2.csíkot. Aztán két napra rá határozott pozítív lett. ( most 6-án nem vártam )
2009. aug. 12. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:
teszteltél azóta?
2009. aug. 17. 19:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsian várom!!!
2009. aug. 18. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!