Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek annak, ha egy 14 éves fiú teherbe ejt egy 13 éves lányt?

Figyelt kérdés
Egy rokonomról van szó, nem én vagyok a ludas a dologban.
2009. aug. 10. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
mivel 13 éves ez bűnnek számít de elvileg semmi...amugy a szüleitől majd megkapja
2009. aug. 10. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mind a 2 kiskorú, így a szüleket fogja a hatóság felelősségre vonni!Akár még börtön is lehet a dologból.Ez nem vicc!!
2009. aug. 10. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Ha már elmúlt 14 éves, akkor büntethető.

14 évesnél fiatalabb gyerekkel közösülni bűntény, akkor is, ha a kiskorú beleegyezésével történt.

Ami a lányt illeti: vagy elveteti, vagy megszüli és megtartja, vagy megszüli és örökbeadja.

ha elveteti, az egy életre szóló lelki és testi sebet okozhat neki. Akár egész további életére meddő maradhat, nem lehet több gyereke.

Ha megszüli és megtartja, az se könnyebb, mert 13 évesen még barbnie babával kellene játszani, nem az igazival. 13 évesen még nem tudja felnevelni, eltartani, hiszen még ő maga is gyerek... Egyszóval gyakorlatilag a szülei fogják felnevelni, eltartani.

Ha megszüli és örökbeadja... szerintem még ez a leghumánusabb megoldás. Így a baba olyan szülőkhöz kerül, akiknek kell, akik várják, akarják őt, fel tudják nevelni, mindent meg tudnak neki adni, a lány pedig élheti tovább az életét.

2009. aug. 10. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem egy 13 éves lány,könyvet fogjon a kezébe és tanuljon,hogy legyen jövője,ne pasizzon!!!Ez vonatkozik a fiúra is!Ha annyi a fölös energiája,sportoljon,azzal le tudja vezetni,unatkozni se fog!!!!!!!!
2009. aug. 11. 06:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek, nekem is megvan a véleményem a dologról. Egyszer elmondtam, lepofáztak, azóta nem állnak velem szóba.
2009. aug. 11. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!