Miért vannak ezek a tünetek ha a teszt negativ?
Figyelt kérdés
Mellfájás, bimbó viszketés, hasszurka, hasfájás, 3x megszédültem, nem kivánom az ételt sem reggelente, estére viszont fel tudnék falni néha egy lovat is.
Lassan két hete késik, csináltam teszteket is és mind negativ.
2012. okt. 30. 12:33
1/2 anonim válasza:
Menj orvoshoz!Mindenképp szükséges egy vizsgálat,ez akár ciszta is lehet!
2/2 anonim válasza:
Ugyanigy voltam,késett a mensi,mellbimbó fájdalmam volt,viszketett is,hisztis voltam,egyszer nagyon sokat ettem volna,máskor semmit nem kivántam és hányingerem volt mindentől...egyszerüen mindenféle tünetem volt,hasszurka,stb-amit azok előtt SOHA nem éreztem...ha hiszed ha nem 12 tesztet biztos ellőttem feleslegesen.Hasszurkáim voltak....szinte minden tünetet produkált a szervezetem amit azok előtt soha,és terhességre utalt...na persze...4napja megjött...és még mindig tart :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!