Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség megbizonyosodásának...

Terhesség megbizonyosodásának a tesztje milyen?

Figyelt kérdés

Hogyan zajlik? Nem tudom a nevét.

1 napja késik csináltam 2 tesztet tegnap meg ma és mindkettő negatív volt. Nincs semmilyen tünetem.

Nem értem miért nem jön meg már végre?

Előre is köszi a válaszokat.

2012. okt. 29. 19:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem azért nem jön meg, mert még csak 10 éves vagy. Ugye?
2012. okt. 29. 19:48
 2/24 A kérdező kommentje:

Hát nem, csak nagyon ideges. Már írni meg fogalmazni se tudok.

De kösz a választ sokat segítettél...

Biztos nagy hasznára válsz majd a társadalomnak.

2012. okt. 29. 19:52
 3/24 anonim ***** válasza:
A kérdésed nem igazán érthető, mégis mire vagy kíváncsi? Pozitív tesztnek hívják, ha valaki terhes...Na de ha a negatív kifejezést ismerted, nem nehéz kikövetkeztetni a pozitívot. :) Vagy nem értem mi a kérdésed lényege...
2012. okt. 29. 19:59
 4/24 A kérdező kommentje:

Azt hiszem HCG vizsgálat a neve talán.

Vagy nem is tudom. Arra vagyok kíváncsi, hogy ha pl holnap elmennék orvoshoz és kérnék egy vizsgálatot arra hogy terhes vagyok-e akkor milyen lenne az a vizsgálat?

Szóval nem a boltban vásárolható tesztre vagyok kíváncsi 2-őn is túl vagyok és negatívak lettek.

Na csak kinyögöm érthetően.

2012. okt. 29. 20:03
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

1-es vagyok. Ha esetleg nem Simon Zsófi gyereke vagy, akkor elnézést kérek és tekintsd tárgytalannak az előző válaszom. Ha átfogalmaznád a kérdést szívesen válaszolok.

2012. okt. 29. 20:05
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Vérvételből tudnak HCG szintet nézni. Ebből egyértelműen kiderül, ha terhes vagy.
2012. okt. 29. 20:06
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyok annak a nőnek a gyereke.

Nem tartozok a gyerek kategóriába egy ideje.

És elnézést kérek a heves és érthetetlen válaszokért.

Enyhe idegállapotba kerültem csak ez a mentségem.

A páromnak nem tudom megmagyarázni,hogy miért késik már egy napja, azt hiszi terhes vagyok, pedig 2 teszt is negatív lett.

2012. okt. 29. 20:09
 8/24 A kérdező kommentje:

Szóval egy egyszerű vérvétel?

A nőgyógyász ad beutalót? mikor derül ki az eredmény? Mennyit kell várni erre?

Egyáltalán foglalkozni fog velem a nőgyógyász? Csak mert annyi az egész, hogy késik, tesztek negatívok, semmi terhességre utaló tünetem nincs.

2012. okt. 29. 20:11
 9/24 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de az a kiskölyök állandóan kamu kérdéseket tesz fel és azt hittem megint Ő az.

Egyébként ha nem szeretnél babát rossz hír, hogy amikor én terhes lettem akkor a tesztem negatív volt, de a vérvétel kimutatta. Az én esetemben a teszteléshez még korai volt az időpont.

2012. okt. 29. 20:12
 10/24 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon rossz hír.
2012. okt. 29. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!