Ez hogy létezik? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Két napja reggel émelygek, pár perc az egész, de olyankor azt érzem, hogy mindjárt kidobom a taccsot. Kívánós is vagyok, 2 nap alatt képes vagyok megenni 5 liter savanyú uborkát, és rengeteg sárgarépát. Van, hogy csak úgy éjjel arra ébredek, hogy ha nem eszek uborkát, abba belehalok. Szóval, egész sor terhes tünetem van. DE éppen tegnap kezdtem menstruálni. Most akkor ez hogy van? Azt még tudni kell, hogy majdnem egy egész hónapot kihagyott a menstruációm, akkor csináltam tesztet de negatív lett. Most még nem csináltam tesztet mióta megjött. Mondjuk még elég kevés vérzésem van, két nap alatt összesen 2 db tampont használtam el, de az sem volt teljesen tele amikor cseréltem. Szóval elég fura ez. Ha volt tapasztalatotok, vagy ismerősötök aki így járt, kérlek osszátok meg velem. Holnap reggel csinálok ismét tesztet. Nagyon szeretnénk a babát, nem görcsösen, de ha jönne, nagyon örülnénk.2012. okt. 29. 09:12
1/5 anonim válasza:
Szia,nekem a barátnömnek 2hónapig megjött a menzesze,igaz nem volt sok neki,de hát megvolt.Nem is tudta hogy terhes csak állandóan rosszul volt.Igy ment orvoshoz.Tesztelj szerintem.Minden jót :D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, és várni akartam a teszteléssel, de lehet délután csinálok 1 tesztet :)
2012. okt. 29. 09:24
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is megjött első két hónapba.
Szerintem tesztelj minnél hamarabb.
Írd majd meg az eredményt:)
4/5 anonim válasza:
Nem lenne túl jó ötlet a várás,ha terhes vagy!
nem minden esetben van szó a havi vérzésről,más miatt is lehet ha babás vagy!Minél előbb csináld meg,és kívánom hogy minden rendben legyen!
5/5 sysyqueen válasza:
van akinek megjön a menzesz a terhesség elején avagy rendszertelenné vállik. ha rosszul vagy és kívános is ajánlott elmenni az orvoshoz... bizonyára valaki avagy valakik fejődnek a szíved alatt... ha már meghaladta az állapotod az első szemesztert akkor bajok is lehetnek szóval csába a tesztekkel irány az orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!