Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák, anyukák felkészítené...

Kismamák, anyukák felkészítenétek?

Figyelt kérdés
A párommal elhatároztuk, hogy itt az ideje bővítenünk az eddig 2 személyes kis családunkat. Nagyon izgatott vagyok és alig várom hogy a teszt pozitívat mutasson. Azonban kicsit megijedtem, hogy milyen is lesz, mit is kell majd csinálnom. Segítenétek? Elmondanátok mire számíthatok? Mi a legjobb a babának a várandósság alatt és az után?
2012. okt. 29. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Először is kezdj el kismamavitamint szedni, tartózkodj a dohányfüsttől, és lehetőleg az alkoholtól legalább a ciklusod második felében, vagy szűken a 4. hét elejétől a tesztelésig. Nem azt feltételezem hogy nagy ivó vagy, csak ha ilyenkor csúszik be egy buli, inkább vállald hogy te leszel a sofőr:) Én rendszeresen veszem a Kismamát vagy az Anyák lapját; rengeteg hasznos infót találsz benne! Remélem mihamarabb kopogtat a gólya!:)
2012. okt. 29. 17:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Na igen a terhes vitamin. Annyi megosztó dolgot hallottam róla (a családban több orvos, gyógyszerész és védőnő is van). Ők is mind mást mondanak...
2012. okt. 29. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
:) Tudtodon kívül is leírtad a lényeget :) az egész terhesség alatt, majd utána is csomó megosztó dolgot fogsz hallani. Szedj vitamint, ne szedj; fogadj dokit, ne fogadj; születés után csak szoptass nehogy adj tápszert, nyugodtan adj tápszert; ha kisfiad lesz, húzogasd a kukiját, ne húzogasd; járjatok babaúszásra, ne járjatok és még sorolhatnám és általában mindkét oldal olyan elhivatottan védi az igazát, hogy csak pislog az ember. Az biztos, hogy életed/életetek legszebb és nem hazudok de legnehezebb dolga előtt álltok. Szép mert olyat fogtok alkotni ami maga a csoda, nehéz mert sok minden nem olyan rózsaszín, mint képzeli az ember. Az egészben szerintem az a titok, hogyha kérsz is tanácsot, mindig a saját fejed/fejetek után menjetek, biztos lesznek hibák, de jobb, mint a sok ellentétes vélemény miatt összezavarodni. Nagyon boldog és mihamarabbi babavárást Nektek!
2012. okt. 29. 17:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásod, így egyre nyugodtabb vagyok :) Nagyon nagyon várjuk már a babát, és remélem mihamarabb sikerül is összehoznunk egy kis csodát. Abban az egyben biztos vagyok, hogy lesz fogadott orvosom, a többi még a jövő kérdése :)
2012. okt. 29. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is kezdj el kismama vitamint szedni, vagy ha nem is azt, akkor valamilyen vitamint. Aztán majd a dokid úgyis ajánl valamit.

Figyelj oda az étkezésre, terhesség alatt se az a fontos, hogy az ember "zabáljon".

Nekem a legnagyobb fejtörést az okozta, hogy legyen-e fogadott orvosom vagy ne. Mert sok megosztott véleményt olvastam itt.

Szorítok neked, hogy minél hamarabb pozitívat mutasson az a teszt. :-)

38+5 hetes kismami

2012. okt. 29. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
A kiegyensúlyozottság nagyon fontos. Mindig azt tedd, ami szerinted a leghelyesebb és nem lesz semmi baj! :) A mi családunk is bővítés tervben van, remélem hamarosan pozitív élményeink lesznek! :)
2012. okt. 29. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma reggel pozitív lett a tesztem, mind a kettő. Velem most madarat lehetne fogatni, annyira boldog vagyok. Le sem tudom írni, mennyire :)))) Köszönöm szpen a tanácsokat!! :)
2012. okt. 30. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!