Pozitív a teszt, most voltam dokinál, és nem látott semmit az ultrahangon!?
Figyelt kérdés
Úgy izgulok! Kérlek írjatok valami biztatót, mondjuk lehet korán mentem és azért... Olyan ideges vagyok!!2012. okt. 29. 15:32
12/16 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb...
2012. nov. 4. 21:56
13/16 anonim válasza:
Mi az hogy elment??Megjött?Vagy orvos erősíttette meg??Tuti biztos??:(
14/16 A kérdező kommentje:
Megjött, mert hibáztam. Sokat szoba bicikliztem, igaz lassan tekertem, de éreztem hogy nem volt jó döntés amikor leszálltam róla, görcsölgetni kezdtem és másnapra meg jött. Én hibám volt...
2012. nov. 5. 14:49
15/16 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Ne hibáztasd magad, tudom valamilyen okot keres ilyenkor az ember, de egy "normális" egészséges terhességnél, nem hiszem, hogy egy kis laza szobabiciklizés vetéléshez vezetne!! Lehet, hogy csak felgyorsította a folyamatot, de hidd el nem Te vagy a hibás! Nekem is volt már két angyalkám, de sajnos én se találom az okokat...
16/16 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb... Köszönöm az együtt érzésed! :)
2012. nov. 5. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!