Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív a teszt, most voltam...

Pozitív a teszt, most voltam dokinál, és nem látott semmit az ultrahangon!?

Figyelt kérdés
Úgy izgulok! Kérlek írjatok valami biztatót, mondjuk lehet korán mentem és azért... Olyan ideges vagyok!!

2012. okt. 29. 15:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mióta késik?
2012. okt. 29. 15:34
 2/16 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, biztos minden rendben lesz!

Csak azt tudom elmondani neked, amit pár napja a sógornőnek, mert ő is a pozitív teszt után pár napon belül volt dokinál, és még nem látott neki a doki semmit.

Én kb az 5.héten voltam (utolsó menstruáció első napjától számítva), amikor még csak petezsákot látott a doki, tiszta ideg lettem én is. Visszahívott 2 hét múlvára, akkor már dobogott a pici szíve :)

Úgyhogy nyugi, csak még nagyon picike :)

7 hónapos nagylány anyukája :)

2012. okt. 29. 15:37
 3/16 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy a 2. írja! egyik ismerősöm is pozi tezt után 2 nappal már a nődokinál volt, az meg csóválgatta a fejét, h max. megvastagodott méhnyálkahártyát lát, azontúl semmit, ebből még menzesz is lehet. Le volt törve, mint a bili füle, 1 hétre rá kellett visszamennie, és akkor már "ép , szabályos petezsák" látszódott :)
2012. okt. 29. 15:42
 4/16 anonim ***** válasza:

NYUGALOM:):)

Korán voltál!Azért nem látott semmit.4 hetesen azaz mikor meg kellett volna jöjjön nekem az ultrahang az ég világon semmit sem mutatott.Annyit mondott a doki, hogy kis felritkulás látható.De se petezsák semmi.Aztán 5+6 hetesen már a szíve is dobogott szóval tényleg nyugi legközelebb ott lesz minden büszkeséged egy helyen:)!!

2012. okt. 29. 16:25
 5/16 anonim ***** válasza:

hasi vagy hüvelyi UH-t csinált a doki?átérzem a helyzeted mivel épp igy jártam én is,mensi szerint már az 5.hetet betöltöttem mikor elmentem,hasi uh-val nézett és azt mondta nem lát terhességet,2hétig sik ideg voltam aztán mikor visszamentem már ott volt rá 2hétre kellett megint mennem akkor már szépen vert a szive :) majdnem sirtam olyan boldog voltam!felesleges annyit aggodnod mint én tettem!!!nyugi,ott van a pindurkád

8+2hkm

2012. okt. 29. 17:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Hány hetesnek kéne most lenned?

Nyugi, tuti túl korán voltál. Következő ultrahangon már lesz szívhangja is. :) Mikor kell visszamenned?

2012. okt. 29. 20:32
 7/16 anonim ***** válasza:

Nos, én a másik kategóriába tartozom, mert nekem a 33. ciklusnapon már ott volt a petezsák az uh-on.

De a doki szerint is csak később szokott látszódni.

2012. okt. 29. 20:44
 8/16 A kérdező kommentje:
kifogtok nevetni :) 27.én kellett volna megjönnie, nagyon izgultam elmentem a dokihoz és az uh nem látott még semmit, de közölte hogy terhesség van :)
2012. okt. 29. 21:23
 9/16 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy :)

Akkor aztán pláne nyugi, ne izgulj, az nem tesz jót egyikőtöknek sem :)

Jó babavárást!

2012. okt. 29. 23:06
 10/16 A kérdező kommentje:
Elment :(
2012. nov. 2. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!