Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek összejöhetett a...

Szerintetek összejöhetett a baba? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A minap voltam a nőgyógyászomnál a szokásos éves rákszűrés miatt.. és hát mondtam neki, hogy benne vagyunk a babagyártásban :) így alaposabban megvizsgált,csinált hüvelyi uh.-ot is, melyen tisztán látszott a 10 mm-es endometrium, illetve 21 mm-es érett tüsző,ennek láttán azt mondta,hogy most ha hazamegyek, essünk egymásnak a férjemmel, mondván, hogy itt az idő. hát ez igy is történt. :)) Nektek esetleg valamilyen hasonló tapasztalat? Tényleg ilyen jók lennének azok az értékek? Nagyon izgatott vagyok, hiszen már tök régóta akarunk babát. Ti mit gondoltok, talán most összejött?

2012. okt. 29. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, jók! Mennyivel később szexeltetek? Mármint a doki után?
2012. okt. 29. 15:17
 2/2 A kérdező kommentje:
hát 5-kor jöttem el a dokitól a párom este ért haza, szerintem olyan 10óra körül, és még másnap is együtt voltunk:))) Úgy szeretném,ha összejönne, kaptam a dokitól még uh-os képet is a tüszőről. már 9.hónapja próbálkozunk.
2012. okt. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!