Hogyan lehet elviselni hónapról hónapra a csalódást?
Nem tudom, hogyan kezeljem azt, hogy nem esek teherbe. Nem tölti ki a mindennapjaimat a görcsös vágy, mégis folyton rettegek a közelgő menstruációtól, mert a csalódás felemészt. Akármennyire próbálok nem erre gondolni, akkor vagyok nyugodt, ha nem szeretkezünk a párommal, mert akkor tudom, hogy meg fog jönni és kész, de ha már egyszer is együtt vagyunk, akkor jön a reménykedés, amit nem tudok eltüntetni az agyamból, ha elterelem a gondolataimat nappal, akkor éjjel álmodok azzal, hogy most biztos sikerül és terhes vagyok. De nem és nem és nem...
Az orvosok szerint nincs akadálya a teherbeesésnek....
Nem igazán stresszelek, van, hogy felhúzom magam, de úgy alapvetően felül tudok emelkedni a legtöbb negatív behatáson. Ezért szerintem nem ez befolyásolja a teherbeesést. Nem agyalok rajta naphosszat. A menstruáció előtti és utáni pár nap amikor nagyon el vagyok keseredve, szomorú vagyok, nem ideges. Elkeseredett, reményvesztett. 3 éve szeretnék babát, mindig úgy voltam vele jön ha jönnie kell, a számolgatás, kombinálgatás másfél éve kezdődött. És főleg azért, mert csak telnek felettem az évek..
Igazából minél jobban reménykedek, annál nagyobb a pofára esés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!